2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص بیو بپانتینامپول بیوتین و بپانتین میزنم البته برا جلوگیری از ریزشاول ببینید دلیلش چیهتست دمودکس ...

بی خوابی شدید

در ۲۴ ساعت س ساعت میخوابم

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

بادوم خوبه

مغز تخم کدو خوبه

تخم مرغ خوبه

داروهایی مثل هیرویت و فیتو و ..هم خوبه

قرص کلاژن هم خوبه

روغن نارگیل قبل حموم خوبه

ولی خب اینا واسه ریزش جزئیه زیاد باشه اول باید دلیل داخلیشو پیدا کنی

زینک اسی اگ برات ممکنه تاپیک منم نظر میدی؟

من میخورم نتیجه نداده فعلا🥲ی بسته و چند تا خوردم هنوزم دارم میخورم ولی تغییری احساس نکردم

ولی هیچ چیز ب اندازه : ادب ، صــداقــت و ذات خــوب نمیتونه ب کـــسی زیبــایی و اعــتــبار ببخشه💎

بادوم خوبهمغز تخم کدو خوبهتخم مرغ خوبهداروهایی مثل هیرویت و فیتو و ..هم خوبهقرص کلاژن هم خوبهروغن نا ...

بی خوابی شدید

تخم کدو میخورم

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.