یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نینی یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمیذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷
واقعیت اینه شما اضافه وزن داری و چاق هستی افتضاح که نمیشه گفت ولی خوب خودت اذیت میشی بنظرم بجای این افکار برای کم کردن وزنت دنبال راه حل باشی اول علت چاقیتو پیدا کن بعد درمانش کن اغلب مردم هم چاق هستن پس خیلی بابت این مسیله سرزنش نکن بیشتریامون سبک زندگی هامون درست نیست ورزش و فعالیت بدنیمون کمه یا مثلا مشکل تیروییدیا استعداد چاقی داریم یا افسردگیو اضطراب میتونی بری پیش پزشک طب سنتی بنظرم اون بهتر میتونه کمکت کنه