2777
2789
عنوان

پسره دیشب بهم میگه

252 بازدید | 15 پست

همکلاسیمه که انگار ازم خوشش میاد 

میگه من زمان کنکور ریتالین مصرف میکردم تا بهتر بفهمم

بعدش بخاطر مریضی که قبلاا داشتم و اینکه یه روز نخوردم حالت خماری بهم دست داد گذاشتم کنار😐

اولا چرا انقد راحت با من داره حرف میزنه 

دوما چرا انقدر عیب ایراد گذاشت رو خودش

زنده باد خلیج همیشه فارس 🇮🇷  شهید تهرانی مقدم دمت گرم🇮🇷

بعضی پسرا دنبال یکی اند باهاش درد و دل کنن ، البته تو اینستا میگفت میتونه یه تکنیک باشه برای مظلوم ن ...

ریدم تو تکنیکش😂 وای نکنه فقط میخواد با یه دختر حرف بزنه😐

من فکر میکردم ازم خوشش میاد آخه سنو ماه تولدمو میپرسید مریض بودم میومد حالمو میپرسید نمرات درسیمو میپرسه یه بار غایب بودم گفت میخوای حضورتو بزنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ریدم تو تکنیکش😂 وای نکنه فقط میخواد با یه دختر حرف بزنه😐من فکر میکردم ازم خوشش میاد آخه سنو ماه تو ...

ببین سعی کن اول خوب بشناسی اش بعد باهاش صمیمی بشی اکثرا دوست دارن صرفا دوست معمولی باشن با دخترا و باهاشون برن بیرون خوش بگذره 

البته منم خیلی مخالف این قضیه نیستم ، بیرون رفتنای دست جمعی خوش میگذره واقعا

اگه آدم اجتماعی ای باشه فقط برای تو این مدلی نیست حواست باشه😅

ببین سعی کن اول خوب بشناسی اش بعد باهاش صمیمی بشی اکثرا دوست دارن صرفا دوست معمولی باشن با دخترا و ب ...

نه من قصدم رل زدن بود جاست فرندز نه اخه هردفه که مثلا میخواد حرف بندازه من یکم سنگین میشم مثلا اون زمان که از من سنمو پرسید من نه ازش سنشو پرسیدم نه گفتم برای چی اصلا میپرسی 

حتی ازش نپرسیدم مریضیت چیه ازش نمراتشم نمیپرسیدم وقتی اون میپرسید

به خاطر همین کارام حس میکنم نمیاد جلو 

چون تو کلاسمون همچین پسری داریم پیشنهاد میکنم تا وقتی که مستقیما از دوست داشتنت حرف نزده فاز برندار

یه بار ازش پرسیدم که قصد تغییر رشته داری گفت نه ۱۰ ساعت بعد دوباره پرسید چطور ؟

من یه چیز عادی گفتم گفت مرسی که به فکرمی😐

نه من قصدم رل زدن بود جاست فرندز نه اخه هردفه که مثلا میخواد حرف بندازه من یکم سنگین میشم مثلا اون ز ...

والا نمیدونم منم سواد رابطه آنچنانی ندارم چون نبودم داخلش ولی به نظرم نمیاد خیلی جدی باشه چون سوالای معمولی ای پرسیده 

طرز حرف زدنش به کسایی نمیخوره که از کسی خوششون اومده و عاشق شدنو حالا هرچی

انگار فقط اومده خوش بگذرونه...یجوریه

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

🤣🤣🤣 شاید واقعا تنهاست و این سوال تو رو یه نوع توجه بهش دونسته😅

اره بعد از این سوال اون هفته هر روز میومد پیویم با بقیه دخترا سنگینه تقریبا 

ولی بچه درس خونه 

و کلا دنبال بهانس برای اومدن به پیویم تو کلاس حواسش بهم هست مثلا میگفت شما ریاضیتون خوبه تو کلاس به بقیه دخترا یاد میدید 

بنظرم باید راجبش و اینکه چجور باهاش رفتار کنم با یکی از مشاورای دانشگاهمون که قابل اعتماده صحبت کنم😅