2777
2789

چهره ای دختره نظربدیدددد تنکیو 

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خالق مشقولات من مجردم-تیکر بارداری نیست کاربریم دست یکی دیگه بوده قبلا!

بذار

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

👀

گذاشتم

چهره ام شبیه اینه فقط رنگ چشمام مشکیه موهام این رنگی بود قهوه ایش کردم ولی دلم میخواد دوباره این رنگی شه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بزارر

این تاپیکای رنگ مو من و تگ کنید لدفا🤧😂

"هر کس لازم باشد می‌ماند. تقلا چرا؟" من‌به‌نظرم‌کبوتری‌که‌مال‌تو‌باشه‌ازادشم‌کنی‌نمیره‌گیر دادن‌های‌بی‌مورد‌الکیه"                                                               ^^ میگم دوسِتون دارم فازع مشروبه وگرنه دلم باهاتون فاصلش خوبه^^

بزارراین تاپیکای رنگ مو من و تگ کنید لدفا🤧😂

گذاشتم باشه😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گذاشتم

نیومده هنوز

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بیشتر ببینید
گذاشتم باشه😂

بوسس 

هنوز نیومده فکر کنم تا تایید کنن ی کوچولو طول بکشه

"هر کس لازم باشد می‌ماند. تقلا چرا؟" من‌به‌نظرم‌کبوتری‌که‌مال‌تو‌باشه‌ازادشم‌کنی‌نمیره‌گیر دادن‌های‌بی‌مورد‌الکیه"                                                               ^^ میگم دوسِتون دارم فازع مشروبه وگرنه دلم باهاتون فاصلش خوبه^^

من میخوام موهامو کوتاه کنماما نمیدونم پشیمون میشم یا ن😐

منممم

چند سال پیش پسرونه زدم اصلا پشیمون نشدم بیشتر از بلند بهم میومد ولی الان نمیدونم چرا میترسم بزنم😑

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بیشتر ببینید
منمممچند سال پیش پسرونه زدم اصلا پشیمون نشدم بیشتر از بلند بهم میومد ولی الان نمیدونم چرا میترسم بزن ...

منمممم

الان تا روی باسنمه

میخوام تا روی شونه هام کوتاه کنم

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی