2777
2789

اگر تاپیکتون  بار منفی  سنگین داره داخل عنوان تاپیک ننویسید که  همه ببینند سایت جو سنگینی بگیره  موضوعات خیلی  حساس دراماتیک وغمگین میدونم این جا درد و دل میکنید و حقتونه ولی  به بقیه هم فکر کنیم شاید امروز  روز بدی برای شما باشه ولی روز خوبی برای یکی بوده مخصوصا خانومای باردار که در موقعیت حساس هستن   من خودم سعی میکنم  قبلش بنویسم این تاپیک مناسب نیست و در ادامه داخل تاپیک مطلب مینویسم  این طوری حتی به خودتون کمک میکنید تا روح و روانتون خوشحال تر باشه🤍🤍

😎💚🐬

احساس میکنم خیلی دوستت دارم🫂❣️خیلی فهمیده و عاقلی 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله واقعا . یا یهو یه چیز چندش مینویسن و خودشون رو مدیون میکنن.‌

من خودم بارها خاستم تاپیک بزنم.‌بعد گفتم این حجم از انرژی منفی رو تزریق کنم چی بشه. 

هر چند تو تاپیکای مربوطه کامنت گذاشتم و ازش نوشتم. 

عزیزم 💚💚دل به دل راه داره منم شخصیتتون دوست دارم بامزه و شیرین هستی😆

😁 جوووووون ممنونم عشقم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بله واقعا . یا یهو یه چیز چندش مینویسن و خودشون رو مدیون میکنن.‌من خودم بارها خاستم تاپیک بزنم.‌بعد ...

کامنت گذاشتن فرق میکنه عزیزم اینطوری حق انتخاب نمیدن به ما که حداقل تاپیک انتخاب کنیم که انرژی سنگین نداشته باشه 

😎💚🐬