2777
2789

عزیزم این دوره داره مزار فعلا دورش باشه ببردیش دکتر

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره الان دادم نمیدونم چع انتی بیوتیکیه اونی که بود دادم

دکتر تجویز کرده دیگه

مخملک زود خوب میشه ولی حتما باید دکتر آنتی بیوتیک مناسب خودش رو تجویز کنه و حتما تا ۱۴. روز مصرفش کامل بشه 

نه نداده بودم تب داشت یهو امروز پوستش قرمز شد تو نت دیدم مخملکه

پسر من دو سال پیش گرفت دو تا متخصص نفهمید دکتر سوم حاذق فهمید شما چه جوری خودت تشخیص دادی 

ببر دکتر حتما دارو میده سر وقت بده نباید زیاد تو بدنش بمونه دکتر پسرم گفت بیشتر از دو هفته بگذره و درمان نشه باعث  نارسایی کلیه میشه 

به پسر من پنی سیلین داد و قرص 

پسر من دو سال پیش گرفت دو تا متخصص نفهمید دکتر سوم حاذق فهمید شما چه جوری خودت تشخیص دادی ببر دکتر ح ...

میشه بگی پسر شما چطوری یود علایمش؟؟؟

منم‌تو‌نت دیدم بدنش عین اون عکساس دیگه چی میتونه باشه؟

دکتر تجویز کرده دیگهمخملک زود خوب میشه ولی حتما باید دکتر آنتی بیوتیک مناسب خودش رو تجویز کنه و حتما ...

نه دکتر نداده اومدیم ترکیه خونه فامیلمونم اونام بچه دارن فک کردیم سرما خورده دخترم یه شریت انتی بیوتیک‌داشتن‌دادن بهش بدم 

داروخونه بسته بود‌نتونستم بخرم

نگران نباش، خوب میشه، پسر منم ۲/۵ سالگیگرفت.  بستری کردنش بیمارستان تبش کنترل شد و به مرور دونه هاشم میره. 

دکتر بسیار خوبی هستن بنام دکتر معصومی اصل متخصص عفونی کودکان هستن در خیابان گیشا.  ببرید حتما تشخیص و درمانشون عالی بود برای پسرم. 

نه دکتر نداده اومدیم ترکیه خونه فامیلمونم اونام بچه دارن فک کردیم سرما خورده دخترم یه شریت انتی بیوت ...

حتما اونجا برو دکتر سر خود درمان نکن چون علایم پوستی داره باید حتما دکتر ببینه ولی دکتر بردی دیگه نگران نباش