2777
2789
این که تعداد زیادی از مردم به یه بیماری دچار شدن نشونه عادی بودنش نیست ! نشونه یه بحرانه که باید رفع ...

خب اینجور که شما میگین هرکس افسردگی داشته باش حق ازدواج نداره این چیزی نیس که بخاد مانع بشه فقط باید درمان بشه حالا یا روان درمانی اگر خفیف باش یا دارو درمان روان درمانی در کنارهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اومدم بنویسم بخاطر دروغش طلاق می گرفتمولی خودم افسردگی دارم میدونم چقدر سخته گفتنش به دیگرانفکر اینک ...

شنیدم کسی که دازو میخوره وابسته میشه به دارو 

ولی کم کم تحت نظر پزشک باید کم بشه 

یا مثلا من که نامزدشم میبینه باید خیلی ذوق کنه 

ولی خیلی تو رفتارش نمی‌بینم بهم میگه درونگراست 

نامزد من مامانش هم افسردگی شدید داره 

خودش نمیدونم تا چه حد 

ولی مامانش شدیده افسردگیش

خب اینجور که شما میگین هرکس افسردگی داشته باش حق ازدواج نداره این چیزی نیس که بخاد مانع بشه فقط باید ...

من خودمم خیییییییییلی شاد نیستم

با کسی که پزشک تشخیص داده افسردگی داره و معلوم نیست چند ساله داره دارو میخوره نمیدونم تا چه حد منم افسرده بشم 

شنیدم کسی که دازو میخوره وابسته میشه به دارو ولی کم کم تحت نظر پزشک باید کم بشه یا مثلا من که نامزدش ...

دارو آدم رو بی حس می کنه 

قطع ناگهانی دارو باعث میشه بیماری بعد چند وقت با شدت بیشتری برگرده وابستگی اگه منظور اینه آره 

اول باید با روانشناس و روانپزشک حرف بزنی

چیز سختی نیست ولی باید بگم ممکنه برگرده حتی اگه خوب بشه باید مراقب خودش باشه

دارو آدم رو بی حس می کنه قطع ناگهانی دارو باعث میشه بیماری بعد چند وقت با شدت بیشتری برگرده وابستگی ...

خدایی آدم باید قبل از عقد بگه مشکلشو 😔

بخدا یبار صحبت کردم گفتم هر دارویی میخوریم باید به هم بگیم هر مشکلی داریم به هم بگیم 

نگفت 

افسردگی یه طرف

پنهانکاریش یه طرف .......

#فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

بیشتر ببینید
الان دیگه اعتماد نداری بهش؟

دروغ چرا 

نه 

میترسم 

میترسم فردا برم تو زندگیش مواجه بشم با کسی که مشکلات عصبی و روحی روانی دیگه داره یا خدای نکرده دوقطبیه 

یا مشکلات دیگه بفهمم که نمیدونم 

اگه می‌گفت خودش شاید میموندم میگفتم اشکالی نداره

ولی نگفت 

این که تعداد زیادی از مردم به یه بیماری دچار شدن نشونه عادی بودنش نیست ! نشونه یه بحرانه که باید رفع ...

منظورش بیماری سخت و عجیبی و ناشناخته نیس نمیشه بخاطرش طلاق گرف.نصف جهان افسردس.ینی همه طلاق بگیرن نمیشه ک.باید کنارش موند و ذرمان کرد

بهم گفت پرفنازین ولی بعیذ میدونم راست بگه احتمال میدم دارو های دیگه هم بخوره

افسردگیش بیشتره پس بازن یه سرچ کن،واسه افسردگی خفیف بعید میدونم اینو بدن ب ای خفیف معمولا اسنترا یذره شدیدتر فلوکستین میدن ولی بازم سرچ کن ،سعی کن تایم طولانی پیشش باشی مثلا برو ۲۴ ساعت پیشش بمون یا بیاد خونتون بمونه یا سفر برو باهاش با خانواده،سفر تنهایی ب درد نمیخوره دست جمعی میری خودشو نشون میده مخصوصا مشکلات این شکلی ولی چهار چشمی بپاش