2777
2789

بستگی داره تا چه حد باشه

ولی بخاطر دروغش رهاش میکردم نه مریضیش

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزدی درچه حد علاقت درچه حده

اگر حاده و مشکل ساز به شرایطم نگاه میکردم جدا میشدم

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

بیشتر ببینید

بستگی داره به این که اپشن های دیگش چی باشه

و این که شدت افسردگیش چقدره

اینم در نظر بگیر که افسردگی به طور کامل درمان نمیشه و امکان بازگشت داره تا اونجایی که من میدونم

عقاید من خلاف چیزیه که جامعه قبولش داره .

نامزدی درچه حد علاقت درچه حدهاگر حاده و مشکل ساز به شرایطم نگاه میکردم جدا میشدم

ما دی ماه عقد کردیم بعد من فهمیدم دارو اعصاب میخوره 

الان میدونم بدتر شده 

کلا وابستس به دارو 

مرتب بخوره حالش خوبه مرتب نخوره حالش خوب نیست