2777
2789

ن نیستیم :/ این چ سوالیه جدی

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💎فُطرُس، یکی از فرشتگان حامل عرش در انجام وظیفه‌اش سُستی کرد، بال‌هایش شکسته و به جزیره‌ای در زمین تبعید شد. 👀 وی ۷۰۰ سال به عبادت خدا مشغول بود تا امام حسین(ع) به دنیا آمد. 🌿 جبرئیل با هفتاد هزار فرشته جهت تبریک این میلاد به زمین نازل شدند، وقتی از کنار فطرس گذشتند، او از علت نزولِ آنان جویا شد و از آنان خواست تا وی را با خود ببرند. 😔 جبرئیل نزد پیامبر (ص) برای وی میانجیگری کرد. با پیشنهاد پیامبر(ص)، فُطرُس خود را به قنداقه امام حسین(ع) مالید و خداوند بال‌هایش را بهبود بخشیده و او را به جایگاه اولیه‌اش بازگرداند. 🥹 فُطرُس پس از بهبودی و عروج به آسمان، به رسول خدا خبر از شهادت فرزندش حسین داده و می‌گوید به جبرانِ این شفاعت، زیارتِ هر زائر و سلام و صلوات هر سلام دهنده‌ای را به امام حسین(ع) برساند.❤️

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا اسی میگه💙💙برای اینکه عشقم بتونه خانوادشو راضی به خواستگاری کنه ی صلوات میفرستین؟؟اسمم ساراست 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم بگه یا ضامن اهو ضامنش شو زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم (:     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بیشتر ببینید

گفتی لایکم کن گلم 

اصلا  خوشگلا لایکم کنن بی زحمت گم نکنم تاپیکو ممنونم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

تا اسی میگه💙💙برای اینکه عشقم بتونه خانوادشو راضی به خواستگاری کنه ی صلوات میفرستین؟؟اسمم ساراست

۱۰۰تا شب قبل خواب برات میفرستم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

۱۰۰تا شب قبل خواب برات میفرستم

الهی خیر ببینی عشقم 💚اجرت با امام حسینم ک همیشه دستمو گرفته ان شاءالله امام حسین واسطه ی شما خدا بشه الهی امین 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم بگه یا ضامن اهو ضامنش شو زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم (:     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بیشتر ببینید

برادر من هعی پاشین و کشید کنار و اون پسر خودشو به ماشین ما نزدیک میکرد انگار میخواد کل بندازه 

و برادرم شیشه رو داد پایین گفت جی میگی پسره گفت چرا نور بالا میدی 

بعد   خیلی سریع همچی اتفاق افتاد

الهی خیر ببینی عشقم 💚اجرت با امام حسینم ک همیشه دستمو گرفته ان شاءالله امام حسین واسطه ی شما خدا بش ...

مرسی خوشگلم فدای دل مهربونت بشم 🫂

مثل خواهر میگم خودتو بدبخت نکن یه عمر فقط ازشون آزار خواهی شنیدد.اونا باید از ته دل بیان نه زورکی

برادر من هعی پاشین و کشید کنار و اون پسر خودشو به ماشین ما نزدیک میکرد انگار میخواد کل بندازه و براد ...

وای خاک بر سرا من خیلی دیدم از این چیزا 

نمیدونم چشونه 

مستن

مریضن 

چه کرمی دارن 

میشینن پشت فرمون بقیه رو اذیت میکنن

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💎فُطرُس، یکی از فرشتگان حامل عرش در انجام وظیفه‌اش سُستی کرد، بال‌هایش شکسته و به جزیره‌ای در زمین تبعید شد. 👀 وی ۷۰۰ سال به عبادت خدا مشغول بود تا امام حسین(ع) به دنیا آمد. 🌿 جبرئیل با هفتاد هزار فرشته جهت تبریک این میلاد به زمین نازل شدند، وقتی از کنار فطرس گذشتند، او از علت نزولِ آنان جویا شد و از آنان خواست تا وی را با خود ببرند. 😔 جبرئیل نزد پیامبر (ص) برای وی میانجیگری کرد. با پیشنهاد پیامبر(ص)، فُطرُس خود را به قنداقه امام حسین(ع) مالید و خداوند بال‌هایش را بهبود بخشیده و او را به جایگاه اولیه‌اش بازگرداند. 🥹 فُطرُس پس از بهبودی و عروج به آسمان، به رسول خدا خبر از شهادت فرزندش حسین داده و می‌گوید به جبرانِ این شفاعت، زیارتِ هر زائر و سلام و صلوات هر سلام دهنده‌ای را به امام حسین(ع) برساند.❤️

بیشتر ببینید