2777
2789
عنوان

گریههههه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من اصلا جدی نگرفتم اشتباه کردم💔اگر واقعا درصد هات خوبه جا نزن امسال برو

من اصن درصدی ندارم قرار بود نهایی وتیر اوکیش کنم خب نهایی فعلا ....توش واقعا مغزم نمیکشه دیگه

امیدوار به آینده    دیگه امیدی ندارم این مال قبلا هست

بیاین دعا کنیم یازدهمو بردارنبنظرتون بر میدارن؟

والا تکلیفشون مشخص نیست آشغالا ؛ فکر نکنم چون قطعی شده یازدهم اون قدر بهمون فشار نمیاره به اندازه بلاتکلیف بودن مسئولان

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

والا تکلیفشون مشخص نیست آشغالا ؛ فکر نکنم چون قطعی شده یازدهم اون قدر بهمون فشار نمیاره به اندازه بل ...

من سال بعدیم دو تا اپتحانو خوب ندادم بهترین شرایط ۱۸ میشم چون مریض شدم کاش بردارن حداقل شما مدرسه نداشتین میتونستن بخویند ما مدرسه دلمون نمیگرد همش امتحان میزاشتن بیشعورا

احترام به همه،اعتمادبه هیشکی

من سال بعدیم دو تا اپتحانو خوب ندادم بهترین شرایط ۱۸ میشم چون مریض شدم کاش بردارن حداقل شما مدرسه ند ...

شاید باورت نشه ولی وقتی مدرسه ای بهتر درس میخونی بمونی خونه شرایط خیلی سخت تر میشه خیلی 

شاید باورت نشه ولی وقتی مدرسه ای بهتر درس میخونی بمونی خونه شرایط خیلی سخت تر میشه خیلی

اخه تو یه روز قبل نهایی ریاضی داشتی اونم ریاصی به اون سنگین یازدهم تجربی؟حجیمی

احترام به همه،اعتمادبه هیشکی

اخه تو یه روز قبل نهایی ریاضی داشتی اونم ریاصی به اون سنگین یازدهم تجربی؟حجیمی

آره به خصوص اگر تجربی باشه :)

ما سال یازدهم ریاضی و عربی مون نهایی بود ولی تاثیرش ندادن

ببین دینی ۱۸ میشم هربی ۱۸و نیم بدن واقعا؟

دیوونه هنوز تو وقت داری از تابستون ان شاءلله کنکوری خوندن و نهایی خوندن رو شروع کن شک نکن موفق میشی بعدم سعی کن درس های بعدی رو خوب بگیری💗

البته اینا هم عالی هستن