2777
2789
عنوان

بچه ها نامزدیم بهم خورد پسره گفت وسایل هارو بیار😔😔💔😭😭😭💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 7692 بازدید | 194 پست

اینا رو جدی میگی ؟ یا سرکاریم.پسری که الان طی کنخ خونه مامانت نمیبرم و نمیام ببین  دیگه بعد ازدواج چی میشه!

از ۱۵ سالگی با هم بودین😐 تو این ۵ سال ن شناخته بودیش؟‌!

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂

اونایی که میگن پول پرستن 

به خدا که این دختر حرف بدی نزده گفته هر موقع داشتین بخرین

اونا از نداشته گشنه بازی در آورده بودن 

تازه به قول یه کاربر دیگه 

۵۰۰ میلیون پول رایج کشور چند سال دیگه میشه چس مثقال طلا 

دیگه مفتی مفتی ازدواج کردن رو مد نکنید 

همینجوری پسرا دارن بمون میگن مفت خور

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزمم♥

واقعاا شرایطتت خیلی ناراحت کننده اس 

ولی میدونستی خدا دوست داشته کع روی واقعیشونو قبل اینکه دیر بشه نشونت دادع 

ازم ناراحت نشو ولی بنظرم اصلا ادم مناسبی برا زندگی انتخاب نکردی کسی که قبل عقد دیدش ب خانوادت بد باشع اصلا ادم قابل اعتمادی نیست یبار دلت بشکنه بهترع که بدها خدای نکرده چندین بار دلت بشکنه.احساسات تغییر میکنن ب مرور ولی خیلی کم پیش میادذات ادم تغیییر کنه پس با منطق تصمیم بگیر. 

من اگه یکی با خودم و خانوادم اینطوری برخورد کنه

خودم قبل اینکه بره پرتش میکنم از زندگیم بیرون

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

تروخدا کمکم کنید چجوری فراموشش کنم خودمم میدونم اگه باهاش ازدواج کنم بدبخت میشم اما دوسش دارم هر لحظ ...

تو حقته زندگیت خراب شه کسی که ارزش خودش ندونه همین میشه زندگیش همینطوریم رفتار کردی که اونا جرئت میکنن اینجوری رفتار کنن باز دم پدر و مادرت گرم نمیدونم چرا نتونستن تو رو مثل خودشون بار بیارن

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

چه ادمایی که همون اول کاری شروع کردن به توهین و بددهنی به مادر عروس، تازه رفتی استخارم گرفتی که برمیگردن یا نه😐

بعدم از خداته برگردن و شرط بزاری که ادم بشه عمرا اگه بشه بعد تو با شرطای مسخره اون‌ میخای چیکار کنی؟!

این مرد زندگی نیس اگه اومد لنگه کفشتم تو سرش نزن

این روزگارتو سیاه میکنه

ما پول پرست نیستیم نصف شهر‌مال ماست بابام میگفت اگه اینجوری تورو بهشون بدیم ارزش و احترام نداری پیشش ...

کارخوبی کرده بابات میدونسته اینا چه لجنایی هستن شاید میخواسته فقط به خودت ثابت شه که بهتر بشناسیشون

یک جا هم خدا آخر داستان را بهت نشون میده خودت چشمات محکم می‌بندی تا نبینی 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د