2777
2789

نه والا من خسته میشم

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گل گفتی

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید

وای من متنفرم از حموم کردن یعنی تایمش که میشه انگار بهم فحش میدن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید

اینو همیشه شوهرم میگه

خسته از سر کار میاد میره زیر دوش میگه خدایا این حموم چیههههه

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
بیشتر ببینید

تازه واقعا حموم خیلی خوبه ولی الان سر همین حموم کلی اعصابم بهم ریخت  دوساعت برق نداشتیم برق اومد رفتم تو حموم آب قطع شد شوهرم رفت پمپ روشن کرد پکیج قاطی کرد با آب سرد شستم اومدم بیرون انقد عصبی شدم شوهرم یه ساعت مثل گربه شرک مظلوم شده هیچی نمیگه   

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم   

توی هوای گرم از بیرون بیای

زیر دوش سرد

بوی شامپو و تمیزی بدن

بوی مام و بادی اسپلش بعد حموم

بوی اون نرم کننده و کره‌ی بدن که بوی بیسکوییت میده

فری و موج‌داری موها

با لباسای نخ گل گلی🥲

من دختر بهارم.. به سرسبزی و پرشوری بهار تو دل اردیبهشت...🥰ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂..دیدی بعضی وقتا دلت از همه‌جا میگیره، از عالم و آدم شاکی هستی ، یقه‌ی همه رو میگیری. یه لحظه همون‌جا وایسا. به هیچی فکر نکن. چشاتو ببند. فقط اینارو تصور کن. مگه تو چند سالته؟؟ گیریم ۵۰ سالتم باشه. میدونی چقد روزای دیگه پیش روته؟؟ چقد صبح پیش روته که منتظرن تو با عشق و شور شروعشون کنی؟؟چقد بهار مونده که از ثری تا ثریاش ، ذره‌ها و گل و درختای پر تلاطمش بهت یادآوری کنن که میتونی مثل اونا قلب سخت زمین رو بشکافی و رشد کنی🌱😍سبز شوی زیبا شوی.تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )به زودی نویسنده خواهم شد و خواهم نوشت از آنچه در ذهنم طغیان میکندد🤍 در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋

بیشتر ببینید