2777
2789

همه بانک ها تا آخررشهریور پنچشنبه ها تعطیلن فقط یه سری از شعب بانک ها کشیک هستن که باید سرچ کنی ببینی تو شهرتون کدوم بانک ها هستن . تو شهر ما فقط یه دونه بانک ملی کشیکه بقیه تعطیلن

🖤

من a16 چند روز بود اومده بود خریدم بله اهل گیم نیستم نهایت چن تا عکس بگیرم و تو سوشال مدیا بگردم

دوربینش خوبه یا نه؟

من نمیدونم بگیرم یا نه الان پول a16 دارم از a26 خوشم اومد شوهرم گفت صبر کن تا اواسط خرداد پول بدم اونو بگیر 

وَلی زور خدا از هَمه بیشتره🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوربینش خوبه یا نه؟من نمیدونم بگیرم یا نه الان پول a16 دارم از a26 خوشم اومد شوهرم گفت صبر کن تا اوا ...

اره خوبه اگر دلت با a26هست اونو بگیر

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید