2777
2789
عنوان

ازدواج برای بار دوم آری یا خیر

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 73 پست

تا کیس خوب پیدا نکردی ازدواج نکن.همه چی ازدواج نیست از زندگیت لذت ببر 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم الان تنهام و کلا نمیتونم ازدواج کنم ولی اطزافیانت دارن تو رو تخریب میکنن میتونی کیس مناسبت رو پیدا کنی

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

مژده ای دل که دگر بادِ صبا بازآمد.

هدهد خوش‌خبر از طَرْفِ سبا بازآمد.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

بیشتر ببینید
من یه نامزدی ناموفق داشتمفقط از خدا بخواه بهترین ها رو برات رقم بزنهبگو هر کی خوشبخت دنیا و آخرتم کن ...

الهی آمین عزیزم 

همچنين برای شما 🌱

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

بگوازسیاست نداشتن وزیادی ساده بودن خودتونه که اینجوری فک میکنیدوگرنه جنس بنجول هم طرفدارداره وای به ...

اتفاقا خود مادرم اصلا سیاست نداره

واقعا همینه

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

تا کیس خوب پیدا نکردی ازدواج نکن.همه چی ازدواج نیست از زندگیت لذت ببر

اره گلم واقعا الان شرایطم خوبه

دم pms م این افکار میاد سراغم 🥺😁

منم جدا شدم خانوما خودمم شاغلم ۲۴سالمه بنظرتون میتونم ازدواج خوبی داشته باشم خیلی از تنهایی تا اخر ع ...

شما که خیلی راه داری ۲۴سنی نیست عزیزم 

انشالله چرا که نه

منم الان تنهام و کلا نمیتونم ازدواج کنم ولی اطزافیانت دارن تو رو تخریب میکنن میتونی کیس مناسبت رو پی ...

بله متاسفانه مادرم در من هیچ خوبی نمی بینه 

شماچرا تنهایید

مژده ای دل که دگر بادِ صبا بازآمد. هدهد خوش‌خبر از طَرْفِ سبا ...

🌱🌱🌱🥺🥺❤️❤️❤️

من جدا شده بودم

مصمم بودم ازدواح مجدد کنم

و ازدواج کردم

دوسال بعد جدایی م

اسفند ۱۴۰۱ ازدواج مجدد

عقد کردیم

تابستان بعدی شروع زندگی مشترک مون

الان پسرم ۱۱ ماهشه

هرکجا  هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 
من جدا شده بودممصمم بودم ازدواح مجدد کنمو ازدواج کردمدوسال بعد جدایی ماسفند ۱۴۰۱ ازدواج مجددعقد کردی ...

اخی الهی 

حال دلت خوب هست پیش همسر؟

خدا کوچولوتون رو حفظ کنه 🥰🙏🏻🌱🥺❤️