2777
2789
عنوان

ازدواج برای بار دوم آری یا خیر

623 بازدید | 73 پست

من یکبار جدا شدم

ظاهرم اصلا نشون نمیده

خانواده م به شدت مخالفن و میگن مجردی تا آخر عمر چون تو کیس ازدواج نیستی 

کلا برای ازدواج خوب نیستی (اخلاق نداری) سیاست نداری، نمیتونی شوهر داری کنی

باز واسه ما داستان درست نکن.

ولی من چون خواهر و برادری ندارم

گاهی خوف برم میداره

ینی کسی نباشه تا آخر عمر تنهایی معقوله؟... 

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونی ک تاهمیشه مجرد بمونی. خودتو اصلاح کن. از تراپیست. مشاور روانکاو. کمک بگیر

امام صادق (ع) فرمودند. در عجبم ازکسی که در بلا وگرفتاری و ناراحتی س. و به ذکر یونسیه پناه نمیبرد.  لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای گرفتاری زیاد و پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین.  🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگ‌شد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭

بیشتر ببینید
بگرد کیس نزدیک به خودتو پیدا کن. چرا جدا شدی سری پیش

اختلال شخصیت خودشیفته

اولویت مادرش

وحشتناک مادری بود

ینی مرگ و زندگی من اصلا مهم نبود

کار نمیکرد میگفت پولدارم نیازی ندارم

و......

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

اگه این چیزایی که مامانت گفت نداری بهتره ازدواج نکنی

نه چون یه بار نشده فکر میکنه ایراد از منه

منم ایراد دارم ولی کلا مادرم ایراد گیره

واقعا بداخلاق نیستم

بگو شما اگه تصادف کنین دیگه از ماشین استفاده نمیکنید میگید راننده نیستیم

اگه کیس ازدواج خوب داری

رفت و آمد کن چند ماه اگه خوب بود ازدواج کن

دختر عمه ی من سه بار طلاق گرفت عین خیالشم نمیاد.

عمه م میخواست بار چهارم شوهرش بده

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
این چه حرفیه تو کنار آدم درستش قرار نگرفتی وگرنه زندگی خیلی ساده تر از ایناس.حتما با چشم باز دنبال ا ...

منم همیشه اینو میگم

آدمم آدم زندگی نبود

مرسی ایشالا

اختلال شخصیت خودشیفتهاولویت مادرشوحشتناک مادری بودینی مرگ و زندگی من اصلا مهم نبودکار نمیکرد میگفت پ ...

ی مدت طولانی با یکی دوست شو بشناسش بعد ازدواج کن. بعدشم ازدواج همه چیز نیست. مجردی بهتر از ازدواج با ادم بیشوره

بگو شما اگه تصادف کنین دیگه از ماشین استفاده نمیکنید میگید راننده نیستیماگه کیس ازدواج خوب داریرفت و ...

😂😂😂😂وای چه باحال

عاشق عمه تون شدم

نه چون یه بار نشده فکر میکنه ایراد از منهمنم ایراد دارم ولی کلا مادرم ایراد گیرهواقعا بداخلاق نیستم

بگو هیچ انسانی کامل نیست

مگه پیغمبر خدام بی عیب و نقص باشم

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم