2777
2789

بچه ها من می‌خوام توافقی جدا بشم از همسرم بعد تو این سه سال نمیگم زیاد یه مقدار کم طلا برای من گرفت فاکتوراش یه چندتاش به اسم منه یه چندتاش به اسم اون که همه فاکتورها دسته منه با طلا ها همه دست خودمه چجوری موقع جدایی طلا ها رو نگه دارم و ندم بهش چون مهریه رو می‌خوام کلا ببخشم همین یه مقدار طلا پشتوانه منه پدرو مادر که فوت شدن شهر غربت بلکه طلاها رو بتونم بفروشم یه خونه اجاره کنم اگه کسی می‌دونه راهنماییم کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا مهریه رو نمیگیری

آخه دلیلی برای طلاق ندارم و دادخواست طلاق از طرف خودم باشه و قاضی قبول کنه اختلال روانی داره منو نمیزنه خودشو میزنم دادو بیداد می‌کنه و شیشه و وسیله رو خورد میکنه

طلاهایی ک فاکتورش ب اسم خودت رو میتونی بفروشی یا تبدیل کنی به چیز دیگه نمیتونه پس بگیره

منم همین فکر کردم بوده طلا به اسم عروس ولی پول از حساب پدرشوهر پرداخت شده مجبور شده پس بده به خانواده همسر