2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنبلی الان برام شده معضل 

میشینم محتوا مصرف میکنم دوپامین ترشح میکنم و عملگراییم اومده پایین 

جالب اینجاست نصف محتواهایی که میبینم راجع به انگیزه و هدف و توسعه فردی و رسیدن به اهدافه و از دیدن محتوا ها دوپامین میگیرم ولی به مرحله عمل نمیرسه 

تو ام بهتره فقط پاشی و شروع کنی، فقط انجامش بده، فضای مجازی کمکت نمیکنه

لاااایک نکنننن😤

مشاور و روان‌شناس. 

به‌نظر من کسی که افسردگی حاد داره درحدی که حمام رفتن و غذا خوردن براش سخته نمی‌تونه ورزش کنه یا کتاب بخونه اصلا‌. 

ولی خب اگه حاد نیست که تشخیصش با پزشکه؛ فعالیت بدنی خیلی کمک‌کننده‌ست

اره من 

کلیپای آنیا رو دیدم یوتیوبر پر حاشیه ایه و همه ی حرفاشو تایید نمیکنم ولی اون اوایل ک من باهاش اشنا شدم تازه شروع کرده بود این قضایا نبود و واقعن بعد از اشنایی باهاش کلن متحول شدم 

منم دوسال درگیر افسردگی بودم 

تنها راهش اینه که اون کارو انجام بدی اولش شاید نتونی حالت بد بشه خوشت نیاد خوشحال نشی ولی بعد یه مدت اوکی میشی

باید روتین روزانه داشته باشه برای تنبلی

بعد نباید یه دفعه یه برنامه کمال گرایانه بنویسی کم کم باید بری جلو 

مثلا بگو این ۱۰ روز من فقط میخوام ساعت خوابم رو درست کنم 

و همین جوری کم کم اون کارهایی که باید انجام بدی رو به برنامه اضافه مثلا درس ورزش و...

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

افسردگی که نیاز به درمان روانشناس و مشاور داره

اما من خودم انرژی بدنم به شدت پایین بود و فکر میکردم تنبلم 

ولی مدتی بود که دوران کرونا ویتامین و مکمل استفاده میکردم 

کلسیم ویتامین دی و سی و قرص آهن در دوره پریودی که به شدت رو حال روحیم و انرژی جسمانیم تاثیر مثبت داشت و متوجه شدم که مشکل من کمبود ویتامین ها بود نه تنبلی و افسردگی

شما هم قبل هرکاری بهتره اول آزمایش بدین

تنبلی الان برام شده معضل میشینم محتوا مصرف میکنم دوپامین ترشح میکنم و عملگراییم اومده پایین جالب این ...

دقیقاااا مشکل من..انقد کتاب خوندم و محتوا دیدم اما عمل نمی کنم الان به مرحله ای رسیدم که دیگه اون ها هم انگیزه ای ایجاد نمی کنه🥲و واقعا هم تنبلی می کنم و اصلا نمی تونم تنبل نباشم انگار یک چیز درونی شده..گاهی فکر می کنم ریشه عمیق تری مثل افسردگی داره که خودشو این شکلی نشون میده

منم دوسال درگیر افسردگی بودم تنها راهش اینه که اون کارو انجام بدی اولش شاید نتونی حالت بد بشه خوشت ن ...

اخه بدی من اینه هیچ تعهدی نسبت به برنامه ای که می نویسم ندارم 

منم که ادم بی هدفی هستم . به اینده هم فکر نمیکنم .

کلا بیکار بی هدف

هیچی دیگه

افسردگی دارم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .