2777
2789
عنوان

عمیقاً از دخترم بدم میاد کاش خدا بهم بچه نداده بود بخدا دیگه بریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 8253 بازدید | 187 پست

بچه رو نزن

مقایسه نکن

یه مشاور تربیتی پیدا کن

و بازم: نزنش! آیا شوهرت اذیتت میکنه میزنیش؟ نه! چرا؟ چون زورت نمیرسه! چرا بچه رو میزانی‌؟ چون زورت میرسه! نزن! زدی هم توقع نداشته باش به حرفت باشه! 

هر چی باهاش مهربونتر باشی اونم بهتر میشه روز به روز . دختر من داره بهتر میشه. باید حوصله ببر. تراپیست خوبم هست دکتر امین پاکزاد: 09936380016  با این شماره وقت بگیر ازش چون سرش خیلی شلوغ میشه اکثرا.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چه زود نسخه تجویز کردیعزیزم شوهرش باهاش تو تربیت بچه هماهنگ نیست خیلی سختهواینکه بچه ش حرفشو گوش نمی ...

من دلم برای اون بچه میسوزه که داره به دلایل غیر منطقی ، کتک میخوره

چه ایرادی داره استارتر و همسرش ، از تراپیست کمک بگیرند؟

نه اینجوری فک نکنن خواهر زاده منم اینجوریه دقیقا همینجوری همین حالا رو داره ۹ سالشه.طبیعیه نسل جدیدا اکثرا اینجوری ان ما کلا از دستش عاص شدیم روانی شدیم

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

دوبار بردمش میگه نه مشکلی نداره اقتضای سنشه

شما مشکل داری چیزایی که تعریف کردی اونقدرام بد نبود ، بچس دیگه ، مساله اینه که چرا یه مادر باید از بچش متنفر باشه و بچش رو مخش باشه و الکی هی بزندش ، خودت برو پیش مشاور

میدونی مشکل اصلی کجاست؟

تو شوهرت باهم هماهنگ نیستید هروی تو بگی باید شوهرت تایید کنه پیش بچه یا هرچی اون بگه تو باید تایید کنی،بچه اگه حس کنه مادر و پدر پشت هم نیستن اینجوری رفتار میکنه،بچه تو ول کن با شوهرت صحبت کن که پیش بچه حرف های همو تایید کنید یا اگه خطایی کرد با تهدید اینکه بزار بابات بیاد بهش میگم بترسونی و اگه پاش افتاد همسرت پشت تو رو بگیره من خیلی بچه ها دیدم پدر و مادر باهم هماهنگ نبستن بچه هم برا خودش کار خودش رو می‌کنه 

بچه ها همه همینن فکر نکن فقط دختر تو اینجوریه ولی سررشته برمیگرده به تو شوهرت 

بچه چوقولی شما رو پیش شوهرتون میکنه؟؟؟

مگه شوهر احتیاج به چوقولی داره؟؟

فک نمیکنید علتش تربیت افتضاح همسرتون هست؟؟

ک میشینه به بد گفتن دخترش از شما گوش میده

استقبالم یقینن میکنه ک بچه ادامه میده؟؟؟

علتش خاله زنکی همسرتونه

نه بچه ایی ک عین یه برگه سفید بدنیا میادش

روش هر چی بنویسید

همونه

🔴 من قبلا تاپیک شمارو دیدم در مورد مشکلاتتون با دخترتون

🔴🔴🔴 دختر شما یه بچه کوچیکه

بهتره جای اینکه شمام مثل اون کودک شید و بازی تنفر راه بندازید

خیلی جدی فکر درست کردن وضعیت باشید

برید پیش یه روانشناس کودک خوب

بچه رو ببینه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

عزیزم سریع به تراپیست مراجعه کنمشکل از خودته

اتفاقا مشکل از شوهرشه 

ایشونم مادره نه بچش پشتشه نه شوهرش حق داره تراپیست لازم باشه ولی باور کن مشکل از همسرش هست 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
بیشتر ببینید
بچه رو نزنمقایسه نکنیه مشاور تربیتی پیدا کنو بازم: نزنش! آیا شوهرت اذیتت میکنه میزنیش؟ نه! چرا؟ چون ...

چشمام درد گرفت 

چرا فونتت  فرق داره

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

مصمم تر شدم واسه ازدواج نکردن؛

چرا؟

به خاطر تربیت کردن بچه؟

این همه بچه با ادب اینقدر زود نظرت عوض نشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
ژن خیلی مهمه خیلی. من میفهمم چی میگی خیلی سخته دلت بخاد بچت یه اخلاقایی دیگه داشته باشه ولی کلا برعک ...

بخدا قسم غذا خوردنش حرفای بی ربط زدنش مسخره بازیاش لجبازیش بددهن بودنش همش به شوهرم رفته ، یه سری هم به مادرشوهرم رفته 

متأسفم واسه خودم بخدا کاش سر زایمان میمردم 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊