2777
2789
عنوان

بی محلی دوستام واقعا اعتماد به نفسم نابود کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 58 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثر دخترانی دانشگاه منم همینقدر داغونن

من با تمامشون قطع ارتباط کردم فقط چنتا مورد خاص موندن

حوصله اخلاق مزخرف دیگران رو ندارم سریع میذارم کنار

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 کاربری دست دونفره 👩🏼👩🏻

بیشتر ببینید
اکثر دخترانی دانشگاه منم همینقدر داغوننمن با تمامشون قطع ارتباط کردم فقط چنتا مورد خاص موندنحوصله اخ ...

کار خوبو شما میکنی بخدا من آدم بی اعتماد بنفسی نبودم ولی بخدا تو این نزدیک به ۴سال کاری باهام کردن اعتماد بنفسم نابود شده از خودم متنفرم  

خیلی ریزم اونا از من درشت تر قیافم خیلی معمولی اخلاق هم کمی ساکتم یعنی حرفی واسه گفتن ندارم مثلا راج ...

بی ارتباط  نیست ولی کلا این قضیه شانسی هم هست شایدم حسودیتو میکنن مثلا من تو کلاسمون اصلا دوست نداشتم تنها بودم با اینکه خیلی خوشگل قد بلند و خوش هیکل بودم شیک پوش بودم ولی از همه چیز مهمتر باهوش بودم 

ولی از کلاس های دیگه کلی رفیق داشتم روابط عمومی خوب بود وزنگ تفریح با اونا بودم تو کلاس تنها 

حتی یه دختر الاغ تو کلاس بهم گفت کسی آدم حسابت نمیکنه ومیخوای بزور تو اکیپ ها باشی

کار خوبو شما میکنی بخدا من آدم بی اعتماد بنفسی نبودم ولی بخدا تو این نزدیک به ۴سال کاری باهام کردن ا ...

باهاشون دیگه ادامه نده

من حتی اگه یک بار هم از یک جمع یا یک شخص بی توجهی ببینم دیگه باهاشون ارتباط برقرار نمیکنم که بار دوم تکرار بشه

تنهایی شرف داره

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 کاربری دست دونفره 👩🏼👩🏻

بیشتر ببینید
خیلی ریزم اونا از من درشت تر قیافم خیلی معمولی اخلاق هم کمی ساکتم یعنی حرفی واسه گفتن ندارم مثلا راج ...

این ساکتی ربط داره منم تو جمع دوستام ساکت و کم حرفم اونا بحث شون گل میندازه و حرف میزنن..فقط بخاطر همینه چیز خاصی نیست احتمالا..ناراحت نشو

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
بی ارتباط نیست ولی کلا این قضیه شانسی هم هست شایدم حسودیتو میکنن مثلا من تو کلاسمون اصلا دوست نداشت ...

من نه خوشگلم نه خوشتیپ لباسم در حد دو تا مانتو میپوشم بخدا یکیشون همیشه قد کوتاهمو به رخم میکشه