2777
2789
عنوان

به کارهای خونه نمیرسم کامل

| مشاهده متن کامل بحث + 1241 بازدید | 107 پست
اول ظرفاتو بشور همیشه سینکو خالی کن...بعد رو گازو پاک کن غذاتو بپز ... دراخر جاروبرقی و گردگیری

دقیقا من همیشه به ترتیب بر عکس انجام میدم خیلی هم کارم اشتباهه 

ولی علت اصلیش بچه کوچیکمه بیشتر بدش میاد پای سینک وایمیسم گریه میکنه کلا نمیزاره برم تو اشپزخونه مجبورم وقتی میخوابه برم سمت سینک و گاز اینا 

من یه ماه شوهرم بیکار شده همش خونست اینطوریم چون باید ناهار بپزم طرف بشورم تا تموم میشه شام درست کنم ...

بچه هم داری که اون وسطا هی وقتتو بگیره الکی با بهونه هاش ؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره بخدا تمام تلاشمو میکنم میبینی اتاق خواب ها با کلی لباس تا نشده مونده یا فرداش اتاقو جمع میکنم دس ...

اره بخدا حرف دل منو زدی 

نمیدونم فکر کنم هممون همینیم 

البته اونایی که پنج شیش صبح پامیشن به همه کارهاشون میرسن که من یکی اونموقه ها بکشنمم نمیتونم پاشم چون خستم کلی 

بخاطر همون دیر بیدار شدنت هس ک ب کارهات نمی رسی

درست میگی ولی ارادشو ندارم خواب ولم نمیکنه از بس که بچه ها در طول روز خستم میکنن از یه طرفی هم من اکثرا ساعت دو به بعد کارهام تموم میشه بخوام شیش هم بیدار بشم رسما جنازه میشم چون بعدازظهرهام بچه ها نمیزارن بخوابم 😤

بچه هم داری که اون وسطا هی وقتتو بگیره الکی با بهونه هاش ؟

نه بچه ندارم ولی شوهرم اندازه ده تا بچست  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم   

نه بچه ندارم ولی شوهرم اندازه ده تا بچست

وای فکر کن من دو تا بچه اذیت کن هم دارم الان تازه خوابیدن از حرصم با کلی کار عقب مونده نشستم اومدم نینی سایت حرص دارم منفجرم میکنه بخدا چقدر احت فشارم خدا کمکم کنه 

وای فکر کن من دو تا بچه اذیت کن هم دارم الان تازه خوابیدن از حرصم با کلی کار عقب مونده نشستم اومدم ن ...

اشکالی نداره عزیزم دوتا بچه داری معلوم سخت میشه برات به خودت سخت نگیر بذار یکم بچها از آب و گل دربیان بعد به همه کارت می‌رسی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم   

عزیزم غصه این چیزارو نخور چشم به هم‌بزنی بچه هات بزرگ شدن خونه ت هم همیشه تمیزه، برای بچه هات وقت بزار باهاشون بازی کن که این روزای کودکیشون زود میگذره 

من انقدر دلم برای بچگیهای پسرم تنگ شده میگم کاش بجای سخت گرفتن بهش و فکر مرتب بودن خونه و مداام تمیز کاری بیشتر باهاش وقت میگذروندم 

همسرت کمکت نمیکنه؟

من 11صب پا میشم ...دوتا بچه کوچیک سریع ناهار میزارم و جمع و جارو ..حموم سرویس میشورم و گردگیری و کلا اشپزخونه مرتب...برق میره

بعداظهر 4شروع میکنم شام میزارم و دوباره جارو میکنم 

حیاط هفته یکبار میشورم..

روز دوبار لباس میشورم ..چون بچه کوچیک دارم لباس زیاد کثیف میکنن..خونه ها زیاد کثیف میشه روز دوبار جارو میکنم

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بیشتر ببینید

من ھمیشہ بہ کارای خونم میرسم

صبح کہ بیدار میشم شامو امادہ میکنم 

بعد میرم سراغ تمیز کاری خونہ قشنگ 5 ساعت زمان میبرہ

بعدش ی دوش میگیرم میشینم چایی میخورم خستگیم در برہ

خدا بہ دلی کہ دریا باشہ کشتی میدہ
برنامه ریزی کن. مثلا شنبه ها چدن گاز رو بشوری و جارو فلان یکشنبه ها کمدا رو مرتب کنی یکشنبه ها...

خدا نکشتت .... ترکیدم با امضات نصف شبی 😂😂😂😂😂

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بیشتر ببینید