2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه نرو خونه مادرت بمون خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 24 پست
23یکساله ازدواج کردم

ببین کلا دو راه داری

یا اینکه قید همه چی و بزنی،  فقط بشینی تو خونه هیچکاری نکنی بله و چشم بگی

یااینکه اصلا ب حرفاش اهمیت ندی هرکاری دلت خواست انجام بده،  حتی اگ ب جدایی و طلاق هم کشید برات مهم نباشه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خوب نمیشه اینجوری

درسته نمیشه حق با شماست شماهم حق داری بری خونه مادرت حالا من شرایطم فرق میکنه و ازهمسرم دلگیر نمیشم ولی قطعا جای شما بودم ناراحت میشدم راهتون دوره ؟؟شاید زیاد میری ؟؟خب دلیلش و پیدا کن یه مدت نرو ببین دوباره بهونه میگیره 

درسته نمیشه حق با شماست شماهم حق داری بری خونه مادرت حالا من شرایطم فرق میکنه و ازهمسرم دلگیر نمیشم ...

کلا توی این زندگی فقط من دارم می‌سازم باهاش اون با من نمیسازن 

یه مدت سیاست به خرج بده میگه آرایش نکن بگو من دوست دارم به خودم برسم اما بخاطر تو یکم کمتر آرایش میکنم مثلا غلیظ آرایش نکن شاید میخاد امتحانت کنه ببینه بخاطر اون چه کارهایی میکنی یا مثلا براش توضیح بده بگو تازه عروسم دوست دارم یکی منو باتو میبینه کنارت بگه زنش چقدر باکلاس و خانومه با زبونش خوش حرف بزن چند وقت ببین چه جوری میشه

کلا توی این زندگی فقط من دارم می‌سازم باهاش اون با من نمیسازن

اوایلشه یکم با سیاست رفتار کن خوب میشه همه که از اول خوب نبودن باورت نمیشه داداش منم اینجوری بود کلی به زن داداشم گفتم و یادش دادم الان راحت شده مردا یکم سخت اعتماد میکنن اما اعتمادش بدست بیاری دیگه کاری بهت نداره