2777
2789
عنوان

خوش بحال اونا ک وزن طبیعی دارنن🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 49 پست
باز خوبی من خیلی افتضاحمبزورم نمیتونم بخورم ببخشید حالت تهوع بهم دست میده

چندی مگه 

در نظر بازی ما بی خبران حیرانند...!                                   من چنینم که نمودم دگر ایشان دانند.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۱۶۰ هم وزنم ۵۹ دوست داشتم لاغر تر باشم این دخترا اسکینی به نظرم جذاب ترن😁

توپری شما

شما وزنت باید ۵۰ تا ۵۲ باشه

منم هم قد شمام وزنم ۵۵ اما بازم باید لاغرتر بشم

من ملکه آبی پوش...ملکه علم عشق و ثروت هستم

واقعا من چاقم حالم از هیکلم به هم میخوره پسرم مثل اسکلته رنگ زرد لبا سفید هر دوش هم سخته

منم همینطور حسرت یه دل سیر غذا خوردن ب دلم مونده. همش رژیم میگیرم بازم تکون نمیخورم 😭😭

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
آره دقیقا هم چاقی زیاد بده هم لاغری زیاد مثلا من استعداد شدید چاقی دارم همیشه ی خدا رژیمم 😭دوتا خوا ...

بخدا من تا قبل زایمانم مثل چی می‌خوردم اصلا چاقدنمیشدم،عالی بود هیکلم بعد که زایمان کردم ترکیدم ،الان ۹۰ کیلو هستم😅😅

بخدا من تا قبل زایمانم مثل چی می‌خوردم اصلا چاقدنمیشدم،عالی بود هیکلم بعد که زایمان کردم ترکیدم ،الا ...

چند ساله زایمان کردی قدت چنده

من سه ساله سزاربن کردم وزن موقع زایمان ۷۰ بود الان ۵۵

ولی خب شکم دارم....قدم کوتاه هست البته ۱۶۰

اشتهاش کمه پسرت؟یا ارثی لاغره

شوهرم همین سنی که بوده بدغذا و لاغر بوده اینم همینطور یعنی غذا می‌زارم جلوش نمیخوره حتی تا شب ،۸ سالشه خودم بهش غذا میدم چون می‌دونم اگه ندم نمیخوره البته الان یک‌ماهه ورزش می‌ره قبلش بهش موز و سیب زمینی میدم بعدش هم تخم مرغ و بادام هر شب هم گین آپ تو شیرش میریزم میان وعده صبح هم سرلاک میدم حی میکنم یه ذره بهتر شده مثلا ۶۰۰-۷۰۰ گرم

چند ساله زایمان کردی قدت چندهمن سه ساله سزاربن کردم وزن موقع زایمان ۷۰ بود الان ۵۵ولی خب شکم دارم... ...

من آخرین زایمانم ۸/۵ سال پیش بود,قبل زایمان ۶۳ کیلو بودم با قد ۱۷۰

الان نود کیلوعم

منم همینطور حسرت یه دل سیر غذا خوردن ب دلم مونده. همش رژیم میگیرم بازم تکون نمیخورم 😭😭

نه من اصلا مراعات نمیکنم ،البته تقریبا دوهفته است میرم ورزش حس میکنم بهتر شدم اما اراده رژیم ندارم

نه من اصلا مراعات نمیکنم ،البته تقریبا دوهفته است میرم ورزش حس میکنم بهتر شدم اما اراده رژیم ندارم

باشگاه میری؟ من احساس میکنم کار خونه برام کمه باید ورزش و اینا کنم ک وزنم کم شه

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
من آخرین زایمانم ۸/۵ سال پیش بود,قبل زایمان ۶۳ کیلو بودم با قد ۱۷۰الان نود کیلوعم

چاق میتونه لاغر بشه اما قد کوتاه نمیشه بلند بشه😕کاش منم قد و وزن شما رو داشتم بعد لاغر میکردم