2777
2789
عنوان

خونمون کثیف بود شوهرم گفت به خودت بیا دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3672 بازدید | 106 پست

شوهرت وظیفشه کار کنه 

تو هم اگه شاغل نیستی وظیفته کارای خونه رو کنی

نمیشه که شوهرت هم کار بیرون کنه هم کارای خونه

ازدواج مسئولیت داره برای هر دو نفر

رابطه جنسی هم یه چیزه دو طرفه هس‌

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

البته حرفت درست بوده وظیفه ای نداری تو خونه

ولی خب سلیقه ک داری

من بعد از زایمان اولم ب شدت کسر و بی حوصله بودم. ب خاطر این بود سزارین شدم و خونریزی شدید و بدنم کلی ویتامین کم داشت

دکتر رفتم ویتامین داد درست شدم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بیشتر ببینید

من که یادم نمیاد توی سند ازدواجم قید شده باشه من باید کار خونه انجام بدم😩

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

البته حرفت درست بوده وظیفه ای نداری تو خونهولی خب سلیقه ک داریمن بعد از زایمان اولم ب شدت کسر و بی ح ...

حرفشم درست نبوده،یعنی خودشو درحد یه عروسک جنسی دونسته!

دیگه نوری نیس تو این شبام💔🖤

این حرفای زشت رو نزنین که اونم برگرده بگه پس چهارتا عقدی و صیغه هم حق منه!!!!پس وظیفه شما چیه خوردن خوابیدن؟

یکساعت این گوشی لامصبو بنداز اونور یه جاروبرقی بکش دوتا ملافه تمیز روی تخت بکش دوبشقاب غذا بپز بعد تا شب برو توگوشی

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

چطوری با افسردگی که داری تحمل کثیفی خونه رو هم داری؟ واقعا رو مخت نیست؟اعصابت خورد نمیشه؟

بهترین نیستم اما در تلاشم که در حال بهتر از گذشته باشم و گذشته ای خوب برای آینده ام بسازم💪❣....حافظه قلبم از ذهنم