2777
2789

بچها خیلی استرس دارم به عشقم میگم دیر بیا میگه مامانم گفته باید زودتر بیاریمیش خونه دوهفته دعوا بود که زودتر بیان نمدونم چرا اصرار دارن زودتر بیان نظرتون چیه واینکه چی بپوشم اول مامانش وخالش میان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو یه شومیز دامن ست بخر

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید

خودت باش هرجور که دوست داری

لباسی که استایلته رو بپوش خودتو تغییر نده

اگر همیشه آرایش داری آرایش کن اگر همیشه لاک میزنی لاک بزن

خودت باش

که بعدا نگن تورو اونطوری دیدیم ولی الان اینطوری هستی

ما یجایی زندگی میکنیم که یکم فکرش عقبه

یکسال پیش خواهرشوهر برای یه دختره خواستگار برد

میگفت وای دختره رو انگشتاش لاک بوده نکرده اونشب لاک نزنه😲😂منم گفتم خوب کرده اتفاقا داره میگه من اینطوریم اینطوری منو بپذیرین

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

بیشتر ببینید

بستگی به استایلت داره یا شومیز و شلوار بپوش شلوار پارچه ای نیم بگ بپوش با یه شومیز رنگی و ساده رنگای ملایم قشنگه یا شومیز کراپ و دامن بلند من خودم خواستگاریم شومیز و دامن پوشیدم با کفش پاشنه بلند و روسری 

خاله چیه دیگ این جا قشنگ ی شب با خانوادش بیاد

رسمشونه اول مادر وخاله بیان به نظرت چی بپوشم به نظرت شومیز وشلوار یا شومیز ودامن به نظرت موهامو درست کنم بدون شال باشم یا با شال