2777
2789
عنوان

چه حسه خوبیه که محرم نزدیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 54 پست
من همیشه شال و مانتو های مشکی میپوشیدم از وقتی برادرمو از دست دادم و برای اون مشکی پوشیدم از این رنگ ...

به شما حال بد نمیده به ایشون حال بد میده

فهمش سخت نیست قرار نیست همه حس شما رو داشته باشن

پارسال مادربزرگم تو محرم فوت شد چقدر روزای سختی بود 

ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن/ ای که حرف های قشنگت منو آشتی داده با من/...‌‌‌‌..../همیشه اسم تو بوده اول و آخر حرفام/بس که اسم تو رو خوندم عطر تو داره نفسهام/عطر حرفای قشنگت عطر یک صحرا شقایق/تو همون شرمی که از اون سرخ گونه های عاشق...

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهر ما خیلی خیلی حال میده نخل برداری میکنیم

چه قشنگ

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

من که دیگه تهران نیستم دلم تنگ میشه برای محرم های محلمون 😭😭

کدوم محله بودی گل؟

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
بیشتر ببینید
آره خیلی حس خوبیهولی قبلش عید غدیر رو دریابیم بزرگترین عید شیعیان فقط عزاداری ها رو محکم نچسبیم، اعی ...

اونکه صدرصد چه خوب حتماباشکوه برگذارمیشه توی محلتون

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

من خوشم نمیاد حوصله سر بره

دیگه ببخشید میخوایم یکم هیجانشو ببرم بالا حوصله تون سر نره؟؟؟؟؟

قبل حرف انگار اصلا فک نمیکنید بعضیاتون

علی که علی بود دنیا با او چنین و چنان کرد.. آنوقت با ما چند رکعت نماز خواندن، انتظار آسایش در دنیا را داریم..

دیگه ببخشید میخوایم یکم هیجانشو ببرم بالا حوصله تون سر نره؟؟؟؟؟قبل حرف انگار اصلا فک نمیکنید بعضیاتو ...

نظر خودمو گفتم به تو ربطی داره ایا؟ 

شاید اشتباه زیاد تو زندگیم کرده باشم ولی هیچوقت نرفتم تو تاپیک مردم موضوع خودمو بندازم و به حاشیه ببرم همه رو😊

من خوشم نمیاد حوصله سر بره

مگه توشهرتون هیئت اینابرگذارنمیشه؟ 

مگه توشهرتون هیئت اینابرگذارنمیشه؟

میشه ولی نمیدونم چرا خوشم نمیاد هر چند هیئت ما باشکوه ترت

شاید اشتباه زیاد تو زندگیم کرده باشم ولی هیچوقت نرفتم تو تاپیک مردم موضوع خودمو بندازم و به حاشیه ببرم همه رو😊

واس من میکنهفرقی نمیکنه واس کی باشه و چ مراسمی رنگ سیاه تو اسلام هم مکروه چون جذب انرژی منفیه

من از محرم اصن خوشم نمیاد افسردگی میگیرم چون کاسبی مغازه دارها می‌خوابه بیچاره ها کلی چک و قسط دارن اصن ملت رو درک نمیکنم