2777
2789

۱۰ ماهی هست از عروسیم گذشت 

۳۰ سالمه 

یکی دو بار شوهرم بهم گفت تو مثل بچه هایی اختیاری نداری 

تصمیمت دست خواهر و مامانته 

من الان ۸ ماه باردارم 

دیروز بعد ۱۰ ماه  با مامانم خواهرم رفتیم خرید 

من همیشه شامم شوهرم میاد خونه آماده اس 

من دوران بارداریم سخت بود یعنی هنوزم بی حال و ویار دارم 

مامانم آبجیم می گن باید کمکت می کرد تو این دوران 

دیروز که رفت بودیم خرید  شوهرم زنگ زد گفت من رسیدم نیستی 

شام نداشتیم خواهرمم بلند بلند گفت بگو املت بذار نون بخر دستاش  بشور 

من گفتم چرا بلند گفتی  گفت خواستم بشنوه 

وقتی برگشتم دیدم شوهرم اخم کرد  حس کردم از حرف خواهرم ناراحت شد 

البته چون زود می خواب از خوابش شاید گذشت بود 

بنظرتون مقصر کیه  !  یعنی شوهرم واقعا ناراحت شد ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر ناراحتم بشه  حق داره  شام میزاشتی بعد میرفتی ، خواهرتونم متلک گفته  ادامه بده  عواقبش برای شما خوب نیست  شما بارداری  شوهرت ملاحظت و میکنه  اگر بعد بارداری ادامه داشته باشه  اصلا جالب نیست

منم یه زمانی مثل تو بودم. زندگیم که از هم پاشید بماند... وقتی به گذشته فکر میکنم میبینم در مواردی که مخصوصا خواهرام نظر دادن هر تصمیمی میگرفتم بهتر از نظر اونا بود. نظر دادن در مورد زندگی من برا اونا فان بود

اسی گفته همسرش ز زده گفتم من خونم ولی تو هنوز نیسی

شکایتی از غذا نکرده

شماها از کجا فهمیدید؟؟؟ک میگید چرا سر شام غر زده

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
بیشتر ببینید