2777
2789
عنوان

واقعاً ناراحتم ندونستم به کی بگم

233 بازدید | 18 پست

اینجا میگم برا خودم تا آروم شم سه لحظه گریه ام گرفت 

میدونم هیچکس نمی‌فهمه درک نمیکنه

خودمم درک نمیکنم یعنی تو این دنیای بزرگ یه جا برای دانشگاه رفتن من نبود یهو یادم اومد چقدر کوچیک از من رفتن رشته ای که من میخوام و برا من نشد 

من واقعاً برنامه دیگ ای ندارم خدا خیلی حساب باز کرده بودم رو موضوع اگه میخواست نشه پس برا چی بود این همه تلاش و زمان 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ تلاشی بی اجر و پاسخ نمیمونه مطمئن باش.تلاشت رو بکن .صدتو بذار جواب میگیری

منم همینو میگقتم ولی امسال کنکور نا عادلانس 

واقعاً ناعادلانس تا پارسال مثل تو بود نظرم 

همیشه برای همه بهترین نمره تراز میداد امسال برا ما پشت کنکوریا شده نمره آخر برا اینا که سال اول پشت کنکورن هر کدوم که بهتر شد نمرشون خیلی دلم میسوزه 

واقعاً دلم میسوزه 

تجربی پنج سال

میخوایی پزشکی قبول شی؟

پنج سال که چیزی نیس یعنی الان ۲۳ سالته پس

اصلا دیر نیس

با انرژی و تمرکز بالا از اول شروع کن حتما به هدفت میرسی اینبار

برنامه ریزی بهتر و  دقیق تر کن و کلاس کنکور خوب کتابهای کنکور خوب بگیر و قوی تر و بااترژی تر و انگیزه بالاتر بخون

منم همینو میگقتم ولی امسال کنکور نا عادلانس واقعاً ناعادلانس تا پارسال مثل تو بود نظرم همیشه برای هم ...

اینا حربه ی شیطانه ناامیدت میکنه .

اگه واقعا خوندی بهت قول میدم قبول میشی .

بخون

تلاش کن

امیدوار باش 

میخوایی پزشکی قبول شی؟پنج سال که چیزی نیس یعنی الان ۲۳ سالته پساصلا دیر نیسبا انرژی و تمرکز بالا از ...

دیگه به هیچ وجه نمیتونم پشت کنکور بمونم امسال آخرین باره 

از لحاظ روحی خسته ام بقیه امتحان نهایا و کنکور تیر آخرین امیدمه 

دیگه به هیچ وجه نمیتونم پشت کنکور بمونم امسال آخرین باره از لحاظ روحی خسته ام بقیه امتحان نهایا و کن ...

تلاش تو کردی واقعا؟ صد خودتو گذاشتی؟

به نسب تلاشت به نظرت حقت قبولیه چه رشته ای و کجا؟ منصفانه بگو و خدا در نظر بگیر

امسال دیگه تهش بود واقعاً حق منه

ببین عزیز پس خوب درس خوندی یه چیزی بهت یاد میدم رد خور نداره

من داداش و زن داداشم المان هستن و اصلا اعتقادی ندارن ولی اینو که گفتنم همیشه جواب گرفتن و به شدت بهش اعتقاد پیدا کردن

در حد معجزه عمل میکنه

چندتا کارو باید انجام بدی که تضمبنی بهت کمک میکنه

بگم؟

بگو

این دعا رو فونتش و ریز کن پرینت بگیر مثل یه بازو بند ببند به بازوت و روی بازوت هم با خودکار ابی بنویس یا علی

واقعا معجزه میکنه خدا برات و ان شاالله بهترین نتیجه رو میگیری

تضمینی خیالت راحت که نتیجه خوب میگیری ان شاالله

دعا هم سرچ کن یا تو قرانه یا تو مفاتیح خیالت راحت

بِسْمِ اللَّهِ لَا حَوْلَ وَلَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ

فَإِنَّ حَسْبَكَ اللّهُ هُوَ الَّذِي أَيَّدَكَ بِنَصْرِهِ وَبِالْمُؤْمِنِينَ

تَوَکَّلْتُ عَلَیْهِ لَا حَوْلَ وَلَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ العَلِیِّ العَظِیم

اَللّهُمَّ اَخْرُجْنی مِنَ الظَّلُماتِ الْوَهْمِ وَ اَکْرِمْنی بِنُورِ الْفَهْمِ الَّلهُمَّ افْتَحْ عَلَینا اَبْوابَ رَحْمَتِکَ وَ انْشُرْ عَلَیْنا خَزائِنَ عُلُومِکَ بِرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرَّاحِمینَ

اللهم اجعل لي في قلبي نورًا وبصرًا وفهمًا وعلمًا، إنك على كل شيء قديرٌ

اللَّهُمَ‏ نَوِّرْ بِکِتَابِکَ قَلبی، وَ اشْرَحْ لی مِن صَدْرِی، وَ أَطْلِقْ بِهِ لِسَانِی بِحَوْلِکَ‏ وَ لَا قُوَّهَ إِلَّا بِاللَّهِ‏ الْعَلِیِ‏ الْعَظِیمِ‏

اَللَّهُمَّ لا تُنسِنی ما اَقْرَءُ فی یَوْم هذا فَانَّکَ قُلْتَ سَنَفْرَئَکَ فلا تُنسی

أللّهُمّ افتِح عَلیَّ فُتوحَ العارِفین بِحِکمَتِکَ وَانشُر عَلَیَّ رَحمَتَکَ وَ ذَکِّرنِی مَا نَسیتُ یا ذَالجَلالِ وَ الإکرام

صَلَّی اللّهُ عَلی مُحَمَّد وَ آلِهِ الّلهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ یا مُذَکِّرَ الْخَیْرِ وَ فاعِلَهُ وَ الامرَ بِهِ ذَکِّرْنی ما اَنْسانیه

اللهم ارزقني فهم النبيين وحفظ المرسلين وإلهام الملائكة المقربين آمين يا رب العالمين

اللهم انفعني بما علمتني و علمني ما ينفعني و زدني علما والحمد لله على كل حال

الَّذِي عَلَّمَ بِالْقَلَمِ . عَلَّمَ الإِنسَانَ مَا لَمْ يَعْلَمْ

اللهم افتح علينا أبواب رحمتك وانشر علينا خزائن علومك

اللهم إنی توکلت علیک، و سلمت أمری إلیک، لا ملجأ و منجا منک الا الیک