2777
2789
عنوان

بچه که برگرده بگه ادم شو انگار حیوونی چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 81 پست
💔💔💔

بچه ها از کسی که محبت بیشتر میبینن انتظار بیشتری دارند دلشون زود می‌شکنه عکس العمل آنی نشون میدم حالا اگه همین رفتار را بابا کنه عین خیالشون نیست اروم باش نه تو مقصری نه اون به خودت زمان بده اما وقتی آرومه باهاش صحبت کن بهش بگو رفتارش و لحن صحبتش درست نیست 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امسال که گذشت دیگه نقش مادریتوتوخونه ایفاکن معلم نباش ،بزارخودش بیوفته بلندشه باچالش مواجه بشه...فقط ...

من اصلااااا کاری به درستش ندارم چون میدونم تهش اعصاب خوردیه من بیشتر بخاطر بی مسئولیتی که داره ناراحت شدم

خدایا خیلی شکرت❤

روانشناس؟؟؟ بخاطر یه اشتباه کوچیک؟؟؟

خب عزیزم بچه ده سالس … ممکنه از دهنش پریده باشه … یا ممکنه هنوز درک درستی از جایگاه مادر نداشته باشه

لطفا بهش توضیح بده که نباید با مادر همچین برخوردی داشته باشه و اگر هم عمدی نبوده معذرت خواهی کنه و تکرار نکنه

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!
خب این بچه فردا روز سرکش میشه.ببخشید دخالت میکنم.خدا حفظش کنه دختر یا پسر گلتو ولی بچه باید ی شیوه ت ...

عزیزم دختر من شرایط خاص داره

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
بیشتر ببینید
از یه نفر که از نزدیکان بچه هست و بد دهنه این جملات رو یاد گرفته ‌پسرتون. حالا یا شما یا باباش. یا م ...

بله ماشالله محیط مدرسه سم خالصه مثلا بهترین مدرسه شهرمونه

خدایا خیلی شکرت❤
اتفاقی بوده بعدش باید این جوری صحبت کنهشما با مادرت این جوری صحبت میکنی؟؟؟

والا من 32 سالمه.هنوزم حتی اگر چپ نگاه کنم مامانم شاکی میشه.یعنی یاد گرفتم که باید احترام بزارم .

درعوض خواهر کوچیکم.از اول چون بهش سخت نگرفتن الان خیلی بد باهاشون حرف میزنه

بچه ها از کسی که محبت بیشتر میبینن انتظار بیشتری دارند دلشون زود می‌شکنه عکس العمل آنی نشون میدم حال ...

دیشب من ناراحت شدم اومدم تو اتاق پدرش بهش تذکر داد، ولی واقعا قدر نمیونه

خدایا خیلی شکرت❤
دیشب من ناراحت شدم اومدم تو اتاق پدرش بهش تذکر داد، ولی واقعا قدر نمیونه

از پدرش بخواه تو موقعیت‌های مختلف ازت تشکر کنه 

سرسفره غذا مثلن به چه غذای خوشمزه ای بود مامان ممنونیم یا تمیزی خونه سرت و ببوسه ازت تشکر کنه پیش بچه ها خودت از بچه های دیگه این کلمه ممنونم زیاد بکار ببر شاید تاثیر گذاشت تو‌ناخوداگاهش 

بیشتر ببینید
راهکاری داری برای زیاد موبایل دست گرفتنشون؟

اینو دیگ خودمون کردیم   بچه ک گریه میکنه میگیم بیا ببر گوشی بازی کن  تا شرش از سرمون کم بشه راحتر با خواخرو عمه عمو یا همسایه صحبت کنیم    آموزش خودمون اشتباهه ن بچه      منی ک بلد نیستم بچه ی خودمو مدیریت کنم   اشتباه از منه ن بچه ام      منم بخام حرفای اونو ب دل بگیرم  پس فرق منو اون در چیه ؟

پس تا وقتی ما خودمونو اصلاح نکردیم نمیتونیم بچه هامونو اصلاح کنیم       بچه هایی ک الان سرشار از استرسن  بجای اینک شاد باشن گوشه گیرن   عاملش استرس ودغدغه ایست ک ما براشون تحمیل کردیم  

شما عزیزم مطالعت کمه بجای روانشناس کتاب بخون الان من دارم نیک سرشت و میخونم البته باید مفهوم کتاب ر ...

ممنون عزیزم من خیلی کتاب خوندن و دوست دارم ولی بیستر خودشناسی و در این مضمون ممنو میشم برام چندتا کتاب خوب معرفی کنی شروع کنم به خوندنشون

خدایا خیلی شکرت❤