2777
2789

من سه ساله عروسشون شدم یعنی یه روز روی خوش نشون نداده

فقط بامنم اینجوری نیستا بعضی وقتا بابقیه ام مثل من میشه ولی با من انگار دشمن قسم خوردشم

شوهرمم رفتاراشو باهام میبینه جوابشو میده ولی خودم همیشه سعی میکنم چون بزرگه احترام نگه دارم ولی بازم هیچ تاثیری نداره

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرنه میشه دورانداخت نه میشه کشت پس بایدکناربیایی   

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید
چیکار میکنه

ببین انگار منومیبینه حالش بدمیشه یا وقتایی که شوهرم پیشش خیلی بهم اهمیت دادنی عصبانی میشه

قشنگ عصبانیتشم نشون میده ها تیکه میندازه

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

بیشتر ببینید

بد یعنی چی ؟ چیکار می‌کنه ؟

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

بیشتر ببینید
فقط دوری کن دوری کن. دعوا و برخورد و بحث کردن هزار بار تف سر بالاست سر همین زندگیتم جهنم میشه چون آ ...

ن بابا اصلا شوهرم طرفشو نمیگیره چون میشناسه مادرشو

چندتا از چشمه هاشو جلو شوهرم نشون داده بهش ثابت شده

بیشتر ببینید
ببین انگار منومیبینه حالش بدمیشه یا وقتایی که شوهرم پیشش خیلی بهم اهمیت دادنی عصبانی میشهقشنگ عصبانی ...

بگو جلو مادرش طبیعی رفتار کنه کلا چشمتون میکنن اگه خیلی لیلی ومجنون باشید جلو‌خانواده شوهر 

بد یعنی چی ؟ چیکار می‌کنه ؟

ببین تصور کن منو میبینه دشمنشو میبینه شروع میکنه از همه جا تیکه انداختن

بیشتر ببینید
احترام و محبت کن،مهم نیست چی میگه شما بزرگی کن،چند روزه مادربزرگم فوت شده با وجود حرفای سردش،مامانم ...

بخدا توی ۹۰درصد شرایط هیچی نمیگم جوابشو نمیدم ولی بازم آدم نمیشه 

بیشتر ببینید
ن بابا اصلا شوهرم طرفشو نمیگیره چون میشناسه مادرشوچندتا از چشمه هاشو جلو شوهرم نشون داده بهش ثابت شد ...

اولش آره منظورم اینه اگه زیادی شورشو در بیاری اونم در نهایت رو غیرتش هم شده برای رو کم کنی تو دعوا غیرت مادرش رو میکشه اونجاست که دیگه زندگی اون زندگی سابق نمیشه