2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بد دهنه

1224 بازدید | 93 پست

شوهرم خیلی بد دهنه   ۹ ساعت خونه تمیز کردم شب اومده غذاشو خورده ظرف  رو گذاشته تو سینک می گم‌یه آب م

بست دقیقه است پشت سر هم داره فوهش می ده 

واقعا دلم می خواد ازش جدا شم 😭😭😭😭می گه اان خونه تمیزه من می رم سر کار تا شب توبیکاری تو خونه 

دارم تلاش می کنم حوابشو ندم باز فوهش رکیک می ده می گه مثل خوک می مونی 

نمی دونم چرا یه عمر تحملش کردم 😭😭😭😭از اول زندگی بد دهن و وحشی بود .یه بار اول نامزدی مون تو خیابون راه می رفتیم من کمرم باریک و و ب ا س ن دا رم یه ساعت فوهشم می داد که جرا تو ب ا س ن داری و هر چی هم مانتو گشاد می پوشی مش خصه که داری گفتم خوب مثل دست و پا هم چقدرم بپو شونی وجود دارن دیگه اون روز نامزد بودیم یا دمه جلو مردم فوهشم داد اون روز هم با تمام وجود دوست داشتم جدا شم و نشدم‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت همون بار اول باید میزدی تو دهنش و جدا میشدی

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

بیشتر ببینید

دیگه تو دوران نامزدی ب اون واضحی خودش نشون داده چرا جدا نشدی!!!

بچه داری؟

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بیشتر ببینید

تو رو خدا اگر خواستین با یک نفر ازدواج کنین یه بار فوهش داد و پر خواش کرد تردید نکنین سریع کات کنیم یا جداشین مردی که روز های اول زندگی که همه چی گل و بلبله وحشی بازی در بیاره وقتی هم به دوران سخت زندگی برسینن دیگه تاوان وحشی بودنشو با اعصاب و روان و جسم تون باید بدین 

الان دست راستم درد می کنه اینقدر فوهشم داد چندتا جواب دادم بهش دیگه ساکت شدم که فقط دهنش رو ببنده انگار من ساکت می شم بیشتر صداشو بلند می کنه اینقدراعصابم بهم ریخت دست م درد می کنه و انگشتام کرخت شدن 

تو چرا وقتی شوهرت نیست خونه را تمیز میکنی؟

اتفاقا هر وقت هست بچسب ب خونه تمیز کردن که ببینه تو را داری تمیز میکنی درمورد بد دهنی ش هم بله حرفاش درد داره هر حرف بدش مث ی تیر رو قلب میمونه 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...

مگه سر کار نمیره ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید
اعتیاد دارع.این بی حوصلگیش ازچیه

شدیدا سیگاری  هست نمی دونم اگر تو محیط کتر یا وقتی تو خونه نیست چیز دیگه هم مصرف می کنه یا نه من سیگار شو فقط دیدم تا حالا 

فحش درسته عزیزم 

الان خودت بهتر شوهرتو می‌شناسی اگر قصدت زندگی کردنه که خب این زندگی نیست دنبال راه حل باش یه بار که حال هردوتون خوبه باهاش قشنگ حرف بزن بعدم با مشاوره حتما صحبت کن شوهرتم ببر