2777
2789
عنوان

اگه حقوقتون جوری باشه نهایت ده ازش بمونه و ماهی بیست قسط بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 29 پست

دندون شوخی بردار نیس

یا قسطی

یا فروش طلا

هیچکدوم نمیشه؟

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
بیشتر ببینید
ببین نداریم ... مصنوعی مگه بده؟؟ فامیل ما که زن بود و اونم جنس دندونش بد بود و هیچی نداشت تو ۳۰ سالگ ...

شماگفتی یکدونه جلودهنش که بایددرست بشه  حالاعقبیانمیدونم خیلیادندون مصنوعی نمیپسندن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به مادرشوهرتون بگین موقعی که پسرتون وتحویل دادین بهم دندوناش صدفی نبودن که الان بخواییم دونه دونه ایمپلت کنیم این وبابت حرفای مادرشوهرت گفتم وگرنه دندون جزواجباته حالا چرا مسواک نمی زنه خیلی ببخشید چه جوری ازهم بوسه می گیرین ؟

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

مادر شوهرت زبونش بده حرفشم بده اما شوهر بی چارت گناه داره خدایی نکرده خود شما اینجوری میشدی و شوهرت ...

من خودم یکیش افتاده و حرکتی نزدم. البته وقت نکردم هنوز

ایمپلنت دونه به دونه نیست. کل فک رو بسته به تراکم استخوان مثلا چهار تا پایه یا شش پایه میزنن و کل فک بالا یا پایین رو بهش متصل میکنند. 

گرونه ولی خلاصه دونه به دونه نیست.

ضمن اینکه وای چطوری بوی دهنش رو تحمل میکنی که میگی تو عمرش مسواک نزده!!! میدونی که ایمپلنت هم اگر مسواک نزنن به خاطر بیماری لثه دچار مشکل میشن. این جور نیست که بی خیال دیگه ولش کنن

عقبی اصلا نداره . از روز عروسی به من نگفته بودن ۷ سال گذشته الان

یعنی بعد ۸سال تازه فهمیدی شوهرت دندون عقبی نداشته واقعا

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

والا خبر ندارم روزبه روز قبمتا عوض میشه، نه چه مشکلی شوهر خواهر شوهرم از۳۴سالگی دندون مصنوعی داره

همه رو کامل بکشه و مصنوعی بزاره. فکرکنم نهایت ۹ تا دندون خراب بیخود واسش مونده از جلویی ها

همه رو کامل بکشه و مصنوعی بزاره. فکرکنم نهایت ۹ تا دندون خراب بیخود واسش مونده از جلویی ها

بره دندون پزشک اون میگه ، البته چون دستتون خالی برین دندان ساز تجربی چون هزینش ازدندون پزشک کمتره، اره دیگه همرو بکشه فردا پس فردا اونام درد میکنن دردسر میشه واستون

می‌تونه این کار رو بکنه اما اینم در نظر بگیر که وقتی فک سال ها بدون ریشه دندون باشه به تدریج استخوانش تحلیل میره و وقتی استخوان فک تحلیل بره دیگه کاشت ایمپلنت ممکن نیست. بعد باید گرافت استخوان واسش بگذارن که کلی هزینه ایمپلنت رو بیشتر میکنه. بهتره هر وقت دندون از دست رفت، جایگزین بشه. مثلا فکی که ده ساله دندون نداره، خیلی تحلیل می‌ره. 

به نظرم به جای اینکه از ما بپرسی برن مشاوره دندانپزشکی. هزینه زیادی نداره اما گزینه ها واسشون بررسی میشه