2777
2789
عنوان

از ترس دیگه خوابم نمیبره😭😂

183 بازدید | 10 پست

خواب دیدم تا پایان دنیا و قیامت فقط ده روز مونده همش پیش خودم میگفتم توی ده روز چطوری گناهام پاک کنم انگار تازه متوجه شده بودم که اره منم مسلمانم 😭😭خیلی ترسناک بود یهو زلزله میزد زیر پام خالی میشد ولی از خواب نمیپریدم همش داد میزدن ده روز مونده فقط بعضیا خیلی خوشحال بعضیا مثل من ناراحت بودن و میترسیدن

شاید یه نشونس

که میخواد جبران کنی...

شهر پره اَ مرداى عزب كه رحم نكردن حتى به دریاى خزر كشور پر دستاى خالى قهرمانا مستاى خزن آ، غم پره تو كوچۀ قدیمى خسته س اونى كه پوچ یه ورى نى داغونه باغیرته هنرمند میسازه مورچۀ خمیرى پهلوون پى قفس و جنگه میدون پر هوس و سنگه پس بیخیال شو نفسو تنگه پى دود نرو، مغز خسته س و منگه پروانه شده پاره اَ پیله تو بازار هرچى كاره تعطیله همه وزّه، بزن دررو پرچم نه پایه داره، نه میله یه شب، شب شبِ تیره انگار روح اَ تنت میره دل از ننه بابا، از رفیق حتى از وطنت سیره دل بد، بد شده پاره صدامم خشو كه داره بگو من از سنگم دیگه بگو زورش چقده، تهشو بذاره.                     کاربرمردهستم🧔🧔🧔

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه نشونه بزرگی

خدا چقدر دوست داشته

قیامت همینقدر نزدیکه

پاشو و جبرانش کن...

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

بیشتر ببینید
شاید یه نشونسکه میخواد جبران کنی...

اره خودمم همین فکر رو کردم یعنی اون حسی که میدونستم اون لحظه دیگه جبران فایده نداره و توی ده روز نمیتونم توبه کنم داشت دیوونم می‌کرد 

هیچ ادم دیگه ای توی هیچ کشوری با ترس از قیامت و پایان دنیا ازخواب بیدارنمیشه 

ای پروردگار عالم چه ب روز ما اوردن

برو زندگیتوکن دوست من

نسلی عاشقت شد ک هیچوقت تورو ندید...
هیچ ادم دیگه ای توی هیچ کشوری با ترس از قیامت و پایان دنیا ازخواب بیدارنمیشه ای پروردگار عالم چه ب ر ...

درسته که ما به قیامت باور داریم و مسلمون اما کشور های هست که خب ممکن بهش اعتقاد نداشته باشن امااا بازم میدونن یه روز ممکن به پایان برسه فیلم های سینمایی درمورد پایان دنیا هم کم نیست یعنی فکر میکنی روی یک فرد غیر مسلمون نمیتونه تاثیر بزاره و بترسه.. ما از طرف دینمون قیامت رو میدونیم و ممکن بخاطرش از خواب بپریم اونا هم مطمعن باش مثل ما میترسن با این تفاوت که اعتقادشون به قیامت ما نیست به پایان کلا دنیا هست فقط ما نیستیم عزیزم