2777
2789

ماچون شیرازیم هوا خیلی گرمه

برای ساک بچه پتو هم لازمه بردارم

بچه اولم تو زمستان به دنیا اومد براش قنداق فرنگی مخمل خریدم الان قندان سویسی جنس نخ خریدم که خنک باشه

رو‌ست لباس بیمارستانی  یه دور پیچ هم هست همون کافیه یا پتو هم باید بردارم چون هوا اینجا گرمه میپرسم

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم کافیه چون همه پرستارا تاکید دارن دما باید۲۲باشه دختر من دی به دنیا اومد اصلا نمیزاشتن روشو بپوشونیم  ولی برا ترخیص  وسط دوسه تا پتوش کردیم تا ماشین چون سوز ذاشت هوا

ولی خب ضرر هم نداره اومدیمو اون روز بارون میومد😀😀

پسر من مرداد بود پتو دورپیج بردم ولی سردش بود بیمارستان یه پتو صورتی انداخت روش😅دوباره شوهرم رف پتو ...

پتو دور پیچ اونکه رو ست لباس  بیمارستانی هست یا اون که ضخیم تره تک میخریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینقدر وسایل برداشتم برای بیمارستان انکار بچه اولمه که‌چیزی نمیفهمم😂😂

خواهر منم برداشت ولی تو بیمارستان همه چیز مورد نیازشو دادن 

زیاد بار سنگینی برندار دختر😁🤌

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ...........

منم شیرازم و بچه هام فصل بهارن پتوی کلفت نیاز نیست چون بچه رو اگر بیش از حد بپوشونی تب میکنه . ولی یه پتوی نازک برای احتیاط همراهت باشه مثلا توی ماشین اگر کولر بزنید بچه یه لایه محافظ اطرافش داشته باشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بنظرم کافیه چون همه پرستارا تاکید دارن دما باید۲۲باشه دختر من دی به دنیا اومد اصلا نمیزاشتن روشو بپو ...

عزیزم خدایش بارون تو تیر ماه تو شیراز محاله😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40