2777
2789
عنوان

من خودم خیلی اهل مشورتم

216 بازدید | 26 پست

هر چی میخوام بخرم با دیگران مشورت میکنم هر کی چیزی خوبی بلد باشه من یاد میگرم خیلی تشکر میکنم حالا میخواد هر کی باشه.دیروز به همکارم که جدید یه چیزی گفتم انگار نمیخواد بپذیره.همین حرف اوایل کار همکارهام میگفتن انجام میدادم یا خودم به شخصه میپرسیدم چکار کنم کارهام بهتر بشه از اونای که سابقه کاری بالاتری داشتن خیلی بدرد خورد.چند موضوع دیگه ام همینجوری گفتم انگار فقط دلش میخواست باهام مخالفت کنه.خانم من از ۱۰ سال کوچکتر ولی هر چی میگم میخواد بگه اشتباه .کلا نسل جدید بعضیاشون غدن.من تو دلم گفتم دیگع بهش راهنمایی ندم کسی پذیرا راهنمایی و کمک نیس‌ .خودمو کوچیک نکنم.

من خودم رو مثال میزنم وقتی دارم کاری رو انجام میدم شخصی حتی برای راهنمایی بیاد باهام صحبت کنه موقع کار عصبی میشم 

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم زورکی نیست یه دفعه به کسی بگو مثلا کیفتو دم دست نذار میدزدن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید
من خودم رو مثال میزنم وقتی دارم کاری رو انجام میدم شخصی حتی برای راهنمایی بیاد باهام صحبت کنه موقع ک ...

اتفاقا بعضی حرفام کاری نبود انگار فقط مخالفت میخواست بکنه

منم دوس ندارم کسی به من چیزی یاد بده،مگر اینکه خودم از طرف بخوام، بیشتر بر پایه دستور میبینم، ابدأ هم اهل مشورت نیستم، به سختی مشورت میکنم اونم با آدمی که سالها بزرگتر و تجربه خیلی زیاد داشته باشه، اونم خیلی خیلی کم، تا کسی نخواسته مشورت نده به کسی، خیلیا دوس ندارن 

اتفاقا بعضی حرفام کاری نبود انگار فقط مخالفت میخواست بکنه

بعضی از افراد راهنمایی رو به چشم نصیحت نگاه میکنم فکر میکنن که طرف داره میگه تو باید فلان کار کنی و تو ‌ هیچ‌چیزی بلد نیستی

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

بیشتر ببینید
عزیزم زورکی نیست یه دفعه به کسی بگو مثلا کیفتو دم دست نذار میدزدن

انگار اداب و معاشرت بلد نیس با اینکه سالها ازدواج کرده یه خوراکی میدیم یه تشکری کنه اصلا و ابدا.یه ادم میاد یه سلام و علیکی کنه اصلا.

منم دوس ندارم کسی به من چیزی یاد بده،مگر اینکه خودم از طرف بخوام، بیشتر بر پایه دستور میبینم، ابدأ ه ...

آفرین منم همینم شخصیت ها فرق می‌کنه

بیشتر ببینید

بعد عزیزم شاید لحن صحبتتون بد بوده که خوشش نیومده

بیشتر ببینید
آفرین منم همینم شخصیت ها فرق می‌کنه

دقیقا، کسی بدون اینکه خودم ازش بخوام به من چیزی بخواد یاد بده، فک میکنم داره دستور میده یا من رو نابلد فرض میکنه، بیشتر بدم میاد تا قدردان باشم 

منم دوس ندارم کسی به من چیزی یاد بده،مگر اینکه خودم از طرف بخوام، بیشتر بر پایه دستور میبینم، ابدأ ه ...

من هر جا کسی بهم مشورت کرد اتفاقا سود کردم همینجا چند نفر بهم گفتن کارت اشتباهه قبول کردم یا تو واقیعت همکارام اینکار کن بهتر کن من گوش دادم چند درجه تو کارام ارتقا پیدا کردم.تو خونه خریدن تو ازدواج  تو پس انداز کردن هر ادمی یه نکته یاد داد خیلی بهم کمک کرد تا دنیا دنیا قدردانشن

انگار اداب و معاشرت بلد نیس با اینکه سالها ازدواج کرده یه خوراکی میدیم یه تشکری کنه اصلا و ابدا.یه ا ...

قربونت یه در صد فکر کن خودت مشکل داری و اونو ولش کن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید