2777
2789
عنوان

امیدی به زندگی ندارم

88 بازدید | 9 پست

بچه ها یکم نظر بهم بدید من قبلا درسم خیلی خوب بود کلی هدف داشتم برا آیندم ولی نمیدونم الان یه چهارم پنج ماهی میشه که هیچ امیدی به ادامه دادن به زندگی ندارم احساس میکنم هیچ هدفی نیست که به خواطرش زندگی کنم   با کوچیک ترین حرف ناراحت میشم  بعضی موقع ها بی دلیل گریم میگره یا موقع گریه خود به خودی میخندم هیچ ه تلاشی نمیتونم برای زندگی و آیندم بکنم ولی از طرفی وقتی امتحان هام خراب میشن کلی عذاب وجدان میگیرم و کل فکر و بهونه من برای اینکه این غداب وجدان و ناراحتی رو کم کنم اینه که اشکال نداره تهش میمیرم همش به خود کشی فکر میکنم دیگه خسته شدم 

چندمی؟

#فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آره منم مثل توام...قبلا درسم خیلی خوب بود اما از وقتی اومدم دوازدهم افسردگی گرفتم و هیچی دیگه مثل قب ...

سخته

وارد دانشگاه بشی روزای خوش دوباره میاد صبور باش

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

حق داری 

از بس بچه هارو تک بعدی کردن فقط درس و امتحان 

معلم هام ک افتضاح و بدتر 

هیچ تفریح و اموزش دیگه ای ندارین

ولی یه دوره مقطیه

بری دانشگاه وضعیت بهتر میشه 

نمیگم دیگه درس نداریا 

اتفاقا از مدرسه هم بیشتره ولی هم خودت هم بچه ها هم استادا کمتر سخت میگیرن و میتونی ب بقیه ابعاد زندگیم برسی

قشنگترین آرزوم: رفتن به امریکا🇺🇸✈️یه صلوات واسه رفتنم میفرستی؟

این حرفا چیه فدات شم 

اول که نگران نباش اقتضای سنته منم سن تو بودم همین فکرا میکردم دفتر خاطرات نوجوونی هام که میخونم خندم میگیره میگم حیف اون دوران که الکی بعضی وقتاش رو با ناراحتی گذروندم  از یه طرفم میگم خوب شد که تموم شد عجب دوران سمی بود😄 شوخی کردم 

تو هم  ان شاالله آرامش میاد تو زندگیت  

الان طبیعیه این حالاتت 

آدما وقتی حس گریه میاد سراغشون یعنی خدا میخواد باهاش حرف بزنی  فراموش نکن همیشه دعا کردن یادت نره 

تلاش کن یه جا اگه میتونی برو سر کار خودتو سرگرم علایقت کن  میگذره  همه چیز درست میشه ان شاالله

دخترم دلتنگتم😭💔