2777
2789

دیروز تا بهش یچی گفتم گفت حال بهم زن نکبت امروزم پیام دادم نوشت عقب مونده.

از بس بهش بی احترامی کردم تو دعواها بهش فحش دادم حالا هم اون هرچی دلش میخواد بهم میگه ولی من به خودش هیچوقت توهین نمی‌کردم فقط فحشایی مثل کثافت و اینا میدادم اون فحش نمی‌ده فقط بهم توهین می‌کنه دیگه اعتماد به نفس ندارم از خودم بدم میاد

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیز جواب های هوی به یکی احترام بزاری تو بدترین شرایط به خودش اجازه نمیده بی احترامی کنه  

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

خودت شروع کردی خب،منم این عادت گندو داشتم هی بیشعورو گمشو اینا میگفتم،شوهرم میگفت همینارو هم نگیم بهم حرمتامون میشکنه،هی از دهنم در میرفت یسری به شوخیبهش گفتم دروغگوی کثیف تا یه هفته کم محلی میکرد😑دیگه بی ادبم بهم نمیگیم😂🤣🤣

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
فحش و بی احترامی حتی تو شوخی ام نباید باشه تو روابط زن و شوهر چه برسه به دعوا😑جدی باهاش حرف بزن و ج ...

آخه مقصره قهر می‌کنه الکی هرچی باهاش حرف میزنم بهش زنگ میزنم پیام میدم جواب نمی‌ده منم عصبی میشم فحشش میدم

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄