mahi_talam مدیر عضویت: 1403/12/05 تعداد پست: 336 عنوان بیاید ببینید پوستم چ خوب شدههههه | مشاهده متن کامل بحث + 2122 بازدید | 111 پست اومدین بگین عکس بزارم قُلْ إِنَّ اللَّهَ قَادِرٌ(انعام ۳۷).هروقت که خیلی بهت سخت گذشت و ناامید شدی مدام به خودت بگو:به مو میرسه ولی پاره نمیشهچون خدا هست 🤍🌤 1404/02/31 | 03:15 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahi_talam مدیر استارتر عضویت: 1403/12/05 تعداد پست: 336 چقد کوچولویی مشخصه تو عکسم😂 قُلْ إِنَّ اللَّهَ قَادِرٌ(انعام ۳۷).هروقت که خیلی بهت سخت گذشت و ناامید شدی مدام به خودت بگو:به مو میرسه ولی پاره نمیشهچون خدا هست 🤍🌤
قناریی عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 8066 متاسفانه عکس قبل نگرفتم چون اصن فک نمیکردم انقد خوب بشه اصلا🙁 ولی خب بدون جوش داشتم جای جوشا مثه لک ... دوباره تایپک بزن برند میسالرو تو بگو
baharrjp عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 13976 آبرسانت چیه؟ترمیم کننده سیکالفیت اون هم بنظرم واسه شما خوب باشه Isispharmaنمیدونممن دیگه چیزی جز این نمیزنم چون زیرنظر دکترم پوستم زود واکنش میده به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
mahi_talam مدیر استارتر عضویت: 1403/12/05 تعداد پست: 336 چه مارکی میرنی نمیدونم نگاه میکنم میگم بهتون قُلْ إِنَّ اللَّهَ قَادِرٌ(انعام ۳۷).هروقت که خیلی بهت سخت گذشت و ناامید شدی مدام به خودت بگو:به مو میرسه ولی پاره نمیشهچون خدا هست 🤍🌤
ttannazzzz عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 1088 اسی حس میکنم خیلی خوشگلی عکستو بزااار لطفا😀 عکس پروفایلم کپی خودمه😊🩷
mahi_talam مدیر استارتر عضویت: 1403/12/05 تعداد پست: 336 آره عزیزم در کل شامپو ها و صابون ها هر برندیژل شستشو مخصوص پوستتو تهیه کن وییی نمیدونم 🥺 منکه همیشه باهاش شستم تا حالا مشکلی پیش نیومده ولی نگران شدم☹️ قُلْ إِنَّ اللَّهَ قَادِرٌ(انعام ۳۷).هروقت که خیلی بهت سخت گذشت و ناامید شدی مدام به خودت بگو:به مو میرسه ولی پاره نمیشهچون خدا هست 🤍🌤
mahi_talam مدیر استارتر عضویت: 1403/12/05 تعداد پست: 336 عزیزم اسم میسلارتو بگو ما هم امتحان کنیم چشم فردا نگاه میکنم میگم قُلْ إِنَّ اللَّهَ قَادِرٌ(انعام ۳۷).هروقت که خیلی بهت سخت گذشت و ناامید شدی مدام به خودت بگو:به مو میرسه ولی پاره نمیشهچون خدا هست 🤍🌤
mahi_talam مدیر استارتر عضویت: 1403/12/05 تعداد پست: 336 اسی حس میکنم خیلی خوشگلی عکستو بزااار لطفا😀 قبونت بشم میترسم بزارم بلد نباشم پاکش کنم برم گوگل😂😂😂😂🙁 قُلْ إِنَّ اللَّهَ قَادِرٌ(انعام ۳۷).هروقت که خیلی بهت سخت گذشت و ناامید شدی مدام به خودت بگو:به مو میرسه ولی پاره نمیشهچون خدا هست 🤍🌤
ttannazzzz عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 1088 قبونت بشم میترسم بزارم بلد نباشم پاکش کنم برم گوگل😂😂😂😂🙁 نه زود بزار پاکش کن پست اول میره گوگل فقط عکس پروفایلم کپی خودمه😊🩷
mahi_talam مدیر استارتر عضویت: 1403/12/05 تعداد پست: 336 نه زود بزار پاکش کن پست اول میره گوگل فقط اخه الان کسیم نیست بزارم کهه☹️ قُلْ إِنَّ اللَّهَ قَادِرٌ(انعام ۳۷).هروقت که خیلی بهت سخت گذشت و ناامید شدی مدام به خودت بگو:به مو میرسه ولی پاره نمیشهچون خدا هست 🤍🌤
ttannazzzz عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 1088 اخه الان کسیم نیست بزارم کهه☹️ باشه ولی نباشه بهتر من میخواستم ببینمبه نظرم خیلی خوشگل اومدی😍حس میکنم دختر تورکی درسته؟ عکس پروفایلم کپی خودمه😊🩷
mahi_talam مدیر استارتر عضویت: 1403/12/05 تعداد پست: 336 باشه ولی نباشه بهتر من میخواستم ببینمبه نظرم خیلی خوشگل اومدی😍حس میکنم دختر تورکی درسته؟ تورک نیسم نهه🥲بیا ببین قُلْ إِنَّ اللَّهَ قَادِرٌ(انعام ۳۷).هروقت که خیلی بهت سخت گذشت و ناامید شدی مدام به خودت بگو:به مو میرسه ولی پاره نمیشهچون خدا هست 🤍🌤
mah_tabaan عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1358 تورک نیسم نهه🥲بیا ببین عزیزم پوستت عالیه این چند وقت مکملی چیزی نخوردی ک بهتر شده باشه پوستت؟
mahi_talam مدیر استارتر عضویت: 1403/12/05 تعداد پست: 336 عزیزم پوستت عالیه این چند وقت مکملی چیزی نخوردی ک بهتر شده باشه پوستت؟ ن اصلاااا اخه میدونی من ازون اولم خیلیی داغون نبود پوستم.. فقط یکم جوش میزدم بعد جاش مونده بود مثه لکه .. ولی بنظر خودم همش بخاطر میسلارست قُلْ إِنَّ اللَّهَ قَادِرٌ(انعام ۳۷).هروقت که خیلی بهت سخت گذشت و ناامید شدی مدام به خودت بگو:به مو میرسه ولی پاره نمیشهچون خدا هست 🤍🌤
ttannazzzz عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 1088 پوستت عالیه چشم ابروتم خیلی خوشگله اسی😍 عکس پروفایلم کپی خودمه😊🩷