2777
2789
عنوان

آخه این چ کاری بود چ غلطی بودم کردم خدایا زندگیم از هم پاشید

| مشاهده متن کامل بحث + 10522 بازدید | 240 پست

خوشگلم خودت میگی چند ماه طول کشید تا به اینجا رسیدین یک شبه که نمیشه برگرده باید حداقل به همون اندازه که برای جدایی وقت گذاشتی برای ارتباط دوباره وقت بذاری 

هر چند من میگم اول مطمئن شو که دوباره تصمیم به جدایی نمیگیری بعد اقدام کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر  حس هات عجیب بوده 

از عشق به تنفر و از تنفر به عشق 

کاش  تو همون دوران که حس بد داشتی یه چله یاسین میگرفتی که اگر دعایی پشت سرت بود دفع بشه

امیدوارم بهم برگردید 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
عزیزم ناراحت نشی تا روانت درست نکنی حتی اگه برگردی تهش طلاق میشه ،حق داره واقعا بترسه از برگشت شما م ...

روانی نبودم 

نیسم اما یهو سرد شده بودم انگار حتی نمی‌خواستم ببینمش

سلام فاطمه جان

برای ارامش دلت و حل مشکلت برات صلوات میفرستم امیدوارم ارامش به دل و زندگیت برگرده الهی صلاحت هرچه هست ارامشت هم اونجا باشه

برای اروم شدن دلت هر چند صفحه که تونستی قران بود دلت اروم میشه عزیزم اگه شرایطش رو داری حتما حتما با یک مشاور مجرب هم صحبت کن

لطفا منو تو تاپیک های ختم قران تگ کنید ممنونم❤️⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️

بیشتر ببینید
بچه داری؟اینهمه اون جنگید حالا نوبت توئهدعا برات ننوشته بودن؟بنداز گردن دعا. اینا بگو از وقتی از خو ...

همه کارارو امتحان کردم دیگ نمیدونم چیکار کنم 

ندارم بچه 😭