2777
2789
عنوان

یه اسم دختر خیلی خوشگل خیلی خاص و خیلی تک میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 102336 بازدید | 1426 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من میگم دانش اموز کلاس دوازدهمم بوده شما سرچ کردید ببینم اسم یا نه

انقد تو ناباوری بودم رفتم مطمئن بشم😂🤦🏻‍♀️

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید
نودل چطور درست کنم؟🙏🏾❤️

🍜نودلی که میخری حتما مارک اِلیت باشه👌🏻
🍗طعم مرغش هم نسبت به بقیه خوشمزه تره👌🏻
(البته این مورد سلیقه ایه و ممکنه متفاوت باشه)

_ یک لیوان و نصف آب بریز تو یه قابلمه کوچیک
_ وقتی جوش اومد نودلو بهش اضافه کن
_ بزار 10 تا 15 دقیقه با حرارت کم بپزه و در قابلمه رو بزار
_ اون وسطا هم بزن تا نودل باز بشه و خوب بپزه
_ بعد پودری که داخلش هست بهش اضافه کن
_ وقتی کامل میپزه انگار لعاب میندازه
_ اگه حس کردی خشک شده یه ذررره آب بهش اضافه کن
_ بعد میتونی هرچی که دوس داری بهش اضافه کنی
ذرت، نخود فرنگی، هویج، قارچ، گوشت، مرغ، سوسیس و ...
یا میتونی خالی بخوری. اینجاش دیگه سلیقه ایه
پیشنهاد من اینه نودلو به دو قسمت تقسیم کنی
یه قسمتشو خالی بخوری یه قسمتشو مواد بزنی
بعد ببینی از کدوم بیشتر خوشت میاد
_ فقط چیزایی که از قبل نیاز به پختن داره اول
بپز بعد به نودل اضافه کن وگرنه انگار خام میمونه

طبق این دستورِ من، آب کمتری میریزیم که باعث میشه مزه پودرش بیشتر باشه، به جای سه دقیقه میزاریم قشنگ یک ربع بپزه و مواد دلخواه بهش اضافه میکنیم. اینجوری خیلی خوشمزه تر میشه تا چیزی که روش نوشته و تبلیغشو میکنن نوش جون😋💕

( نودلو میشه با شیر هم پخت یا حتی پنیر پیتزا یا پنیر گودا هم بهش اضافه کرد که اینا هم تست کردنی و سلیقه ایه🌱)

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید

پینار

اسم دختر معلم ادبیاتمون یه رودی تو بهشت بنظرم خاص و اصیله

آلما 

به معنی سیب ، سیب نماد عشق پاک و ممنوعه هست فکر کنم

آیشین 

به معنی مانند ماه

لطفا پناه ماهلین دلوین نزار که از هر ۱۰ تا بچه ۱۱ تاش اسمش ایناست

معتقد به ناسیونالیسم و آپارتاد و مقداری فاشیسم (دروغ میگم خیلی فاشیسم) با زندگی ای سراسر تنذ🤡