2777
2789
عنوان

خیلی از بابام بدم میاد

162 بازدید | 5 پست

خیلی مامانمو اذیت میکنه و غصه میده 

الان رو کاناپه خوابیده حتی دلم نمیخواد برم روش چیزی بکشم😞بعضی وقتا خیلی بیرحم میشم اما چه کنم دلم برای مادرم میسوزه گناه داره گیر بابام و داداشم افتاده

با احترام لطفا درخواست ندید نمیپذیرم/تو‌ تاپیک های من پست غیر مرتبط نذارید لطفا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هوای مامانتو داشته باش....توبراش یک پشتوانه ی قوی باش...نزار کسی اذیتش کنه...مامانت گناه داره

بمیرم براااش😭😭😭

با احترام لطفا درخواست ندید نمیپذیرم/تو‌ تاپیک های من پست غیر مرتبط نذارید لطفا

بمیرم براااش😭😭😭

فدای دل مهربونت

برو دستاشو بگیر...رو دستاش دست بکش...اون داره آروم آروم گریه میکنه با دستات اشکاشو پاک کن...ی جای دنیا خدا برات جبران میکنه....

منم بعضی وقتها که شوهرم اذیتم میکنه...نا راحت میشم ،میرم ی گوشه کز میکنم...یا میرم تو اتاق....میبینم دستهای مهربون دخترام دور گردنم حلقه زدن...اشکامو با دستمال پاک نمیکنن با دستشون پاک میکنن...بدون من سر سفره نمیرن...من دوباره جون میگیرمو رنده میشم....میگم خدا رو هزار مرتبه شکر که دخترامو دارم