2777
2789
عنوان

کیا خیلی خیلی ولخرج هستند

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 30 پست
ماهي دوتا سه بار كيفكفش ماهي يكباركتاب هم دو-سه تا

کتاب که ارزش داره

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كتاب اره ولي كيف و كفش واقعا نميصرفهدارم مصرف گرايي ميكنم قشنگ

بآور میکنی مامانم امشب صداش در اومده بود 

میگفت تموم پولامو داری میدی لباس

میگفت خونه دیگه جا نیس ، 

بعد جالب اینجاست دقیقا یک هفته ست هر روز میرم بیرون یک جگرکی پیدا کردم کلی ازش میخرم و میخورم 

منی که به سختی پول در میارمم

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

بآور میکنی مامانم امشب صداش در اومده بود میگفت تموم پولامو داری میدی لباسمیگفت خونه دیگه جا نیس ، بع ...

كاش ميشد اصلا چشمم به چيزي نخوره كه بخوام بخرم 

منم مامانم امروز دوتا كيفام باهم رسيد(سفارش داده بودم)كلي دعوام كرد

البته اميدوارم دعواهاش تأثير داشته باشه ادم شم يكم 

كتاب اره ولي كيف و كفش واقعا نميصرفهدارم مصرف گرايي ميكنم قشنگ

دیروز یک کفش خریدم ، یکی دیگه دیدم دلم رفته روش مجدد دوس دارم بخرم

بیا ببین جاکفشی و خونه ما از کفش چه خبره همه ی جفت دارن من هزار جفت

عین منی ، در ماه مگه لباس چیا میخری به چه مبلغیمنم از خودم عصبانیم

همین دیروز دوتا شومیز 

کرمی و سبز گرفتم

و دوتا شال

فردا هم میخام برم لوازم ارایشی بگیرم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
كاش ميشد اصلا چشمم به چيزي نخوره كه بخوام بخرم منم مامانم امروز دوتا كيفام باهم رسيد(سفارش داده بودم ...

چه تفاهمی امشب منم یک کیف گرفتم اوردم خونه مامانم کلی دعوام کرد گفت بخدا شوهر داشتی اجازه می‌داد ازین کارا کنی 

شما باز خوبی ، من توی مانتو شال روی شال ، جوراب ، همینم 

و روتین پوستی

عین منی ، در ماه مگه لباس چیا میخری به چه مبلغیمنم از خودم عصبانیم

همین دیروز دوتا ومیز 

کرمی و سبز گرفتم

و دوتا شال

فردا هم میخام برم لوازم ارایشی بگیرم

شکمم نگم همین یساعت پیش پیتزا و هات داگ سفارش دادم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
من آدم ولخرچی اصلا نیستم بر خلاف همه اصلا اصلا به لباس علاقه ندارم یعنی در سال شاید ۲بار لباس بگ ...

خوبه والا