2777
2789

تاریخ ها رو خوندی ؟؟ بخشای تاریخ خیلی سختن با درسای ۲۳،۲۴ 

اونا رو بخون اول بعدش بقیه

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💎فُطرُس، یکی از فرشتگان حامل عرش در انجام وظیفه‌اش سُستی کرد، بال‌هایش شکسته و به جزیره‌ای در زمین تبعید شد. 👀 وی ۷۰۰ سال به عبادت خدا مشغول بود تا امام حسین(ع) به دنیا آمد. 🌿 جبرئیل با هفتاد هزار فرشته جهت تبریک این میلاد به زمین نازل شدند، وقتی از کنار فطرس گذشتند، او از علت نزولِ آنان جویا شد و از آنان خواست تا وی را با خود ببرند. 😔 جبرئیل نزد پیامبر (ص) برای وی میانجیگری کرد. با پیشنهاد پیامبر(ص)، فُطرُس خود را به قنداقه امام حسین(ع) مالید و خداوند بال‌هایش را بهبود بخشیده و او را به جایگاه اولیه‌اش بازگرداند. 🥹 فُطرُس پس از بهبودی و عروج به آسمان، به رسول خدا خبر از شهادت فرزندش حسین داده و می‌گوید به جبرانِ این شفاعت، زیارتِ هر زائر و سلام و صلوات هر سلام دهنده‌ای را به امام حسین(ع) برساند.❤️

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یعنی بشینم دونه به دونه حفظ کنم؟

کار دیگه ای نمیتونی بکنی خب

حتتتتماااا تا صب بیدار بمون بخون 

ببین منم نهمم 

امسال برا انتخاب رشته معدلت باید خوب باشه تا مدرسه درست حسابی ثبت نام شی

خسته نشو 

کم نیار 

فقطططط بخوننننن 

فردا که از امتحان برگشتی میخوابی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💎فُطرُس، یکی از فرشتگان حامل عرش در انجام وظیفه‌اش سُستی کرد، بال‌هایش شکسته و به جزیره‌ای در زمین تبعید شد. 👀 وی ۷۰۰ سال به عبادت خدا مشغول بود تا امام حسین(ع) به دنیا آمد. 🌿 جبرئیل با هفتاد هزار فرشته جهت تبریک این میلاد به زمین نازل شدند، وقتی از کنار فطرس گذشتند، او از علت نزولِ آنان جویا شد و از آنان خواست تا وی را با خود ببرند. 😔 جبرئیل نزد پیامبر (ص) برای وی میانجیگری کرد. با پیشنهاد پیامبر(ص)، فُطرُس خود را به قنداقه امام حسین(ع) مالید و خداوند بال‌هایش را بهبود بخشیده و او را به جایگاه اولیه‌اش بازگرداند. 🥹 فُطرُس پس از بهبودی و عروج به آسمان، به رسول خدا خبر از شهادت فرزندش حسین داده و می‌گوید به جبرانِ این شفاعت، زیارتِ هر زائر و سلام و صلوات هر سلام دهنده‌ای را به امام حسین(ع) برساند.❤️

بیشتر ببینید

تایم داری ولی میتونه زووود از دست بره همینم

غصه گذشته و کم کاریت رو هم نخور

اول استرس نداشته باش و حتما حتما گوشی رو بذار کنار 

ی دور هر درس رو روخوانی ک حداقل اگه نرسیدی ی چیزی ته ذهنت باشه 

بعد برو سعی کن هر درس رو با سرعت بیشتری پیش ببری و ی دور تموم کنی و بعد سوال حل کن

ان شالله میرسی ولی بنابه هر دلیلی نرسیدی اون درس هایی ک مونده رو دوباره ی دور روخوانی کن و فقط سوال ازشون حل کن 

نکته مهم هم اینه که از درس های سخت سخت شروع کن یا اونایی ک هیچ ذهنیتی نداری و تا حالا نگاهش هم نکردی

سعی کن حداقل دو ساعت تا ۳ ساعت هم بخوابی مثلا ۴ تا ۶ که قاطی نکنی و همه چی نپره 

قبل جلسه هم مرور یادت نره

موفق باشی🤍

کار دیگه ای نمیتونی بکنی خبحتتتتماااا تا صب بیدار بمون بخون ببین منم نهمم امسال برا انتخاب رشته معدل ...

معدل نوبت اولم ۱۶ و ۷۶ شد اما من هفتم و هشتم ۱۸ و نیم ۱۸ بودم 

چند تا درس تک آوردم حتی  

باور کن نمیدونم چه مرگمه

معدل نوبت اولم ۱۶ و ۷۶ شد اما من هفتم و هشتم ۱۸ و نیم ۱۸ بودم چند تا درس تک آوردم حتی باور کن نمیدو ...

بیخیال به نوبت اول و پارسال و اینا فکر نکن 

گذشته تموم شده رفته 

الانو بچسب 

پاشو برو بخون اینجا نمون 

برو خودتو نجات بده فقط 

بخونیااااااا

مطالعات حجمش زیاده اما تو وقت داری هنوزم 

برو با تمرکز بخون، هیچ کاری هم بینش نکن 

خوابت گرفت آب بزن به صورتت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید