2777
2789
عنوان

تجربه سقط جنین و بقایا

141 بازدید | 8 پست

سلام من ۶هفته باردار بودم و سقط شد 

تقریبا دو هفته ازسقط گذشت و من همچنان لکه بینی داشتم و جدی نگرفتم خیال میکردم اول باید لکه بینی تموم بشه بعد برم سونو که ببینم بقایا مونده یا نه

خلاصه بعد دو هفته یه شب خونریزی افتادم بسیار بسیار شدید که کلا نوار و پوشک جوابگو نبود و رفتم پیش متخصص و سونو گفتن باید انجام بدی که سونو انجام دادم و گفتن۴سانت بقایا داری و نگم براتون از درد بسیار شدید و خونریزی

بعدازسونو گفتن اورژانسی باید برم بیمارستان و کورتاژ بشم جلوی مطب از استرس فقط راه میرفتم اومدم خونه که آماده بشم برم بیمارستان برای کورتاژ من دقیقا۲۴ساعت خونریزی شدید و لخته داشتم بلافاصله رسیدم خونه رفتم سرویس و یک لخته ی بسیار بزرگ دفع شد و بلافاصله دردام آروم شد و خونریزی هم تبدیل به خونریزی کمترازپریودی شد

دیدم دردام آروم شد بیمارستان نرفتم با چندنفرمشورت کردم و گفتن خونریزی و درد احتمالا برای این بوده که همون می‌خواسته دفع بشه فرداش رفتم مجدد سونوی واژینال و اینکه گفتن فقط چندتا ذره ی کوچک مونده و دارو دارن که دفع بشه حالا خانمهایی که تجربه دارن بگن چکارکنم همین چندتا ذره کوچک هم دفع بشه و اینم بگم الان اصلا درد ندارم 

۴ سانت؟

مگه اندازه ساک و جنین تو هفته چند سانته همش؟😯

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
بیشتر ببینید
۴ سانت؟مگه اندازه ساک و جنین تو هفته چند سانته همش؟😯

بله متاسفانه۴سانت بقایا داشتم

خودجنین سونو۶هفته گفتن ۳میلی متره نمی‌دونم چرا الان بقایا شد۴سانت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندم سقط داشتی ؟ الان دکتر با توجه به سایز بقایات ممکنه بیاد قزص متیل ارگونووین بدهیا هم منتظر بشی پ ...

قرص بهم داده هر ساعت میخورم ،بعد از سقط باید طناب بزنی که من کم زدم برای همین بقایا داشتم