2777
2789
عنوان

بیاین بگم بچه ی آفتاب مهتاب ندیدم تو17سالگی چجوری به جرم قتل دستگیر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 255612 بازدید | 385 پست
نه زندان ببرنش ولی شکنجه خیلی زیادیه

وقتی معلوم نیس مجرم هست یا نه ببرنش زندان؟ نمیشه که. تعجب نکنین اینجور کارا روالش همینه متاسفانه همه جای دنیام همینه. خدا نصیب دشمن ادمم نکنه خیلی سخته اصلا شرایط خیلی بدیه ولی متاسفانه ماهیت بعضی کارا اینه😑

ادم سالمم باشه همچین پرونده ای پیش بیاد بعدش دیگه روح و روانش بهم میریزه باید دارو مصرف کنه تا به مرور زمان برگرده به حالت عادی.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وقتی معلوم نیس مجرم هست یا نه ببرنش زندان؟ نمیشه که. تعجب نکنین اینجور کارا روالش همینه متاسفانه همه ...

کارشون دور از انسانیته🚶🏻‍♀️خب اینا که میدونن قاتل نیستن چرا اذیتشون میکنند 

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️b💍  تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️                                                                             امیرتتلو خودکشی کرده ولی الان حالش خوبه                       #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم                   لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻

بیشتر ببینید

گلم شما هنوز داری اشتباهت رو ادامه میدی که.شما باید به پسرت بگی 18 سالگی و بعد گرفتن گپاهینامه، میتونه ماشین برونه، 

شما پسرت 17 سالش هست اما نه میدونی به چی علاقه داره و نه در مسیری قرار دادیم

درس و ورزش و تجارت و حرفه و....

الانم هر دوست و هر کسی مسیر براش تعیین میکنه

کارشون دور از انسانیته🚶🏻‍♀️خب اینا که میدونن قاتل نیستن چرا اذیتشون میکنند

از کجا میدونن قاتل نیست؟ مسئله همینه که نمیدونن. و تا وقتی مدرکی پیدا بشه که بی گناهی طرف ثابت بشه تلاش میکنن از اونی که مظنون به قتله اعتراف بگیرن. میبینی اینم وقتی قاتلای واقعی دستگیر شدن ازاد شده. دیگه اینجور جاها انسانیت معنی نداره که. خانواده مقتولم دنبال اینن قاتل بچشون پیدا شه عدالت اجرا شه.

عزیزم خودم متولد69وپسرم 87

قضاوت نمیکنم اما چرا وقتی گفت میرم شهر بازی پیش دوست هام شما و پدرش نرفتین ببینین راست گفته یا نه.

چرا اصلا تو این سن کم رفت سرکار اونم تا نصف شب

سرکار خوبه ولی کنار پدری عمو دایی کسی تو روز

چرا لباس هایش عوض کرد باز ازش حمایت کردی نذاشتی شوهرت جلوش بگیر

خدا رحم کرده بهت

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

ایشالا که فیک نباشه 

چون اشک ریختم بابتش

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

استعداد و علاقه اش توی چه زمینه ای هست؟ 

فنی حرفه ای یه سری کلاس های آموزشی داره تابستون. 

هر کدوم علاقه داره یا از نظر نوع کار ایمتی بیشتری داره ثبت نام کنه، دوره هاش را بگذرونه بعد کار خودش رو راه بندازه. 

خودت یا پدرش شغلش جوری نیست که او هم کنار دست تون کار کنه و بهش حقوق بدین؟ 

نمیشع مدرسه اش رو عوض کتید؟ شاید دوستای درستی نداره و اذیت و گمراهش می کنن. 

استعداد و علاقه اش توی چه زمینه ای هست؟ فنی حرفه ای یه سری کلاس های آموزشی داره تابستون. هر کدوم علا ...

یکی رو میشناسم مامان و خواهرش توی خونه صنایع دستی و خیاطی و بافتنی و... کار می کنن، پسرشون دم مغازه میفروشه. مغازه هم چسبیده به خونه شون هست. 

شرایطی دارین یه خونه مغازه سر هم بخرید، توی مغازه دم گوش خودتون وایسه؟ 

آخ قربوون دلت بررم میتونم بفهمم چیا کشیدی💔🥺

پسر داشتن کلا سخته، اونم تو سن بلوغ

من همیشه دعام اینه الهی آدم خوب سرراهشوون قرار بگیره و عاقبت به خیر بشن🤲

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بیشتر ببینید
بردمش تراپی یه ماه دارو خورد و گفت دگه نمیخورم برام متوربخرین از وستای زمستون شروع کرده غر زدن ماشین ...

محل زندگی خیلی مهمه 

برید ی جای کوچیک ولی قسمت خوب شهرتون 

چرا به فکر درس و کنکور و ی کار فنی نباشه .

ورزش هم خوبه 

شکنجه میکنن اینجا هم یک نفر بهشون حق داده و طرفداری کرده گفته باید بزنن !

اگه منو میگی که حق ندادم. و نگفتم باید بزنن. گفتم خدا سر دشمن ادمم نیاره ولی متاسفانه میزنن. فقط توضیح دادم که واقعیت اینه و غیر قابل انکاره جای تعجب نداره که بعضیا تعجب میکنن که انگار تا حالا نشنیدن همچین چیزیو. 

یکی خلاصش رو بگه چی بود آخرش ، عمرمو از سر راه نیوردم تو نی نی سایت تلف کنم

پسرش تو ی نزاع منجر به قتل دستگیر شده 

و بعد از ی ماه دوماه آزاد هم شده 

ولی به نظرم پسر اسی خیلی عادی نیست 

باید مراقب باشه