2777
2789
عنوان

بنظرم دخترایی که با مردمتاهل رابطه دارن خیلی بدبختن

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 51 پست
کسی که واقعا بخوادت دنبال خیانت نمیرهکار مرد رو توجیه نکن که تفاله میخورهیعنی زنش در این حد براش ناک ...

بالعکس متوجه شدید عزیزم

در آن حال که یکی مرا به دیدن زیبایی جهان می‌خواند، دیگری پلیدی آن و پوچی هرگونه احساس سعادتمندی را به رخ من می‌کشد.

عزیزم متاسفانه اینا تفاله نمیخورن مردی ک خیانت کرده مثه شوهر من برا زن و بچه خودش وقتی نداره از لحاظ عاطفی زن خودشو حمایت نمیکنه اما با اون زن یا دختری م باهاشه می‌ره کافه پارک شهربازی سفر و.....

اینا انگلن اینا سرطانن اینا غذای سلولای اصلی و حیاتی رو میخورن و باعث میشن اون سلولایی ک باید باشن باید سالم بمونن از پا بیوفتن💔🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالم بهم میخوره ازدخترایی ک کثافت کاریشون توجیح میکنن اخرم صدتافحش بارت میکنن توزن نبودی خوب نبودی ولت کرده اخه بدبخت اون وقتی ب من وفا نکنه توام مث دستمال کاغذی براش

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻

خدا رو شکد حتما چهارقل بخون برای شوهرت و زندگیت 

اما هستن مردایی که که یه زندکی معنول و سخت برا زنشکن ساختن اخلاقشونم با زنشون شبیه پی پی هست اما واسه هرزه دست به خرج و لارج میشن 

نمونه اش دوست خودم هنینطور بود .مرد گردنبند زنو برد گداشت گردن زن صیغه ای 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیشتر ببینید
بالعکس متوجه شدید عزیزم

نه عزیزم بالعکس متوجه نشدم

میگی دخترایی که سراغ مرد متاهل میرن تفاله ان

جواب من به شما این بود

در رذل بودن شوهر و اون دختر اگر اگاه باشه شکی نیست ولی جنس خودمون رو به تفاله تشییه نکن

ببین خب اون دختره هم بهش بد نمیگذره. مرده بهش سرویس هایی میده که به زن خودش نمیدهتف تو آدم خیانتکار ...

بنظر من که نه ،

هیچ چی به زندگی با اصالت و سطح بالا نمیرسه ،

عشق و زندگی دوتایی انقدر شیک و زبانزد باشه ، لذتش ده ها برابر اینه ،

قایمکی و لحظه ای و موقتی

در آن حال که یکی مرا به دیدن زیبایی جهان می‌خواند، دیگری پلیدی آن و پوچی هرگونه احساس سعادتمندی را به رخ من می‌کشد.

امروز شوهرم رفته بود بیمه میگفت یه آقایی اومد بود که زیر ۳۰ سال میشد گفت یه بچه داره و۲ تا زن ،خودشم با افتخار میگفت مرده ، شوهرم میگفت اصلا باورم نمیشد چنین لجنایی دارن زندکی نیکنن

اخه تو اون تاپیک هم خانم عنوان کردن از همه لحاظ خوبه همسرشوندیگه فیک باشه رو نمیدونم

فیکه بابا تاریخ عضویتش ببین 

ینی خیلیا اومدن توسایت گندزدن به افکارمردم و ذهن خیلی خانومااشوب به پاکردن

اخه تو اون تاپیک هم خانم عنوان کردن از همه لحاظ خوبه همسرشوندیگه فیک باشه رو نمیدونم

خب فقط گفته هواشو داره و لارجه

نگفته کیفیت رابطشون چطوره

نگفته اولویت مرده هست یا نه

نگفته مرد اخلاق مداری هست یا نه

نگفته چقد براش وقت میذاره تو تایمای غیرکاری

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
عزیزم تکنیک زنای هرزه همینه دیگه!!

مطمعنم کارماشو بدمیبینن ببین اون مرد بدعالمم باشه تووقتی میبینی طرف متاهل بایدبکشی بیرون ولی بعصیا خودشون توجیح میکنن اینهمه پسر بگو چرامیرین بامتاهل بخدا حرفم نمیاد

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻

فیکه بابا تاریخ عضویتش ببین ینی خیلیا اومدن توسایت گندزدن به افکارمردم و ذهن خیلی خانومااشوب به پاکر ...

به نظر میاد کاربر ۰۰۱ باشه

تمام توصیفات خودش وهمسرش و...شبیه به همه

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
بیشتر ببینید
ببین خب اون دختره هم بهش بد نمیگذره. مرده بهش سرویس هایی میده که به زن خودش نمیدهتف تو آدم خیانتکار ...

یه دختر 20  ساله با یه مرد متاهل 35 ساله بود براش خونه گرفته بود خرج ناخن و مواد خوراکی و همه چیزشم میداد البته که بهترین رستورانا میرفتن مرده میلیونر بود