2777
2789
عنوان

برای سیسمونی لباس صفر چقد بگیرم

79 بازدید | 18 پست

مامانا لباس نخی های نینی هاتون ، سایز صفرش رو تا چند ماهگی تنش شد؟

دو دست سایز ۱ گرفتم ، یه دست سایز ۲

یه بلوز شلوار سایز ۰ با یه سرهمی بیمارستان

بازم میخواستم لباس بگیرم سایز ۰ ولی بعضیا میگن زود کوچیک میشه😕 پس چرا میگن تا ۳ ماهگی اندازه میشه؟

سایز ۰ یکهفته میتوکی بپوشونیش

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سایز ۰ حداقل ۲ ماه میپوشه 

حتما ۳ ۴ دست بخر

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

نه نگیر دیگه کافیه ،بچه از چله که رد بشه سریع رشد میکنه،رشد انفجاری بچه تا سه چهار ماهگیه😁،شماره ۲ بیشتر بگیر

اگه ام میخوای بگیری فقط شلوار بگیر چون نوزاد زیاد مدفوع میکنه و کثیف کاری میکنه تا یه ماهگی

پوشکم صفر نگیر ۱ بگیر

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
بیشتر ببینید
سایز ۰ حداقل ۲ ماه میپوشه حتما ۳ ۴ دست بخر

پسر من دوماهگی یکم براش کوچیک بود تقریبا

بستگی به جثه بچه داره،شاید بچش تپلی بشه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
بیشتر ببینید

دختر من تقریبا ریز بود سایز ۰ تا ۴ ماهگی پوشید😀

بخاطر این که شاید بچه اش تپلی باشه گفتم تا دوماه

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

دختر من تقریبا ریز بود سایز ۰ تا ۴ ماهگی پوشید😀بخاطر این که شاید بچه اش تپلی باشه گفتم تا دوماه

عه چه خوب

آبجی کوچیک منم تا ۴ـ۵ ماهگی پوشید ولی انقد تو نینی سایت دیدم همه میگن سایز صفر تا دوهفته اندازه بچه میشه ترسیدم

کلی هم پول میگیرن همین نخیا