2777
2789
عنوان

حضانت بچه ای رو ک بدنیا نیومده میتونیم بگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 36 پست
اونکه میده بخاطر گو.ه اضافه ای ک خورده الان برم دفتراسناد رسمی کنار حق طلاق اینم میدن یانه

بله حضانت فرزندان هم میدن

ولی اینی کهدتو شکمته فکر کنم احتیاج به شناسنامه باشه باید بمونی دنیا بیاد ایشالله

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بیشتر ببینید

نمیشه مگه اینکه بخوای جدا شی و خیانتشو ثابت کنی ، به نظرم به یه ورت بگیر شوهره عنتو فعلا تا بچت بدنیا بیاد ، بعدم زنگ بزن به اون دختره با یه خطی که نداره ، بگو اگه پاتو از زندگیم نکشی بیرون آبروتو پیش خانوادت میبرم ازتم شکایت میکنم مدرک تمام پیاما و تماساتونم دارم

امیدوارم حال دلتون همیشه خوب باشه 🌺🌺🌱🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه مگه اینکه بخوای جدا شی و خیانتشو ثابت کنی ، به نظرم به یه ورت بگیر شوهره عنتو فعلا تا بچت بدنی ...

دختره مث سگ ترسیده اصلا جواب نمیده هیچ خط غریبه ای رو 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

ماجرای خیانت همسرت چیشد؟یادمه تاپیکتو که میگفت پرینت خطمو بگیرثابت شد خیانت کرده؟

آره 

خط دیگه هم داشت ک ب اسم من بود ،همون شبش رفتم داخل ایرانسل من استعلام گرفتم دیدم باخط خودم بهش پیام و زنگ میزده 

دیگ مجبورشد اعتراف کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

آره خط دیگه هم داشت ک ب اسم من بود ،همون شبش رفتم داخل ایرانسل من استعلام گرفتم دیدم باخط خودم بهش پ ...

خدا صبرت بده واقعا

هیچ وقت نمیتونی مثل قبل بهش نگاه کنی

الان یجوری رفتار کن که یعنی اوکی شدی

هم حضانت بچرو بگیر هم حق طلاق همم بگو خونه یا ماشین بزنه به نامت اونم بخاطر ترس و جبران اشتباه اینکارو میکنه

بعدش دیگه هرچی عقلت میگه انجام بده

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

آبجی گل در حدی نیستم بخام نصیحتت کنم اما اینو از من بدون اگر واقعا شوهرت پشیمونه جدا نشو ازش حق طلاق و تعهد محضری هم بگیر من خودم از بچگی بچه طلاق بودم حضانتم با مادرم بود با بدبختی منو بزرگ کرد عروس کرد ولی همیشه ناراحت بودم هیچ موقع مثل دوستام طعم خانواده رو نکشیدم منم از همسرم خیانت دیدم اما چون آینده بچم مثل من نشه بخشیدم خیلی بدبختی کشیدم چرا چون بچه طلاق بودم بازم امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری و هیچ وقت پشیمون نشی چون مادر من هم پشیمون شد ولی دیر بود

من بچم دنیا اومد توثبت اسناد رسمی حضانت کامل گرفتم 

تو بارداری رفتیم گفتن نمیشه چون شناسنامه نداره

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

تا جایی که میدونم تا قبل از به دنیا اومدن بچه حق حضانت بچه اعتباری نداره یعنی بخوای برات مینویسن ولی صرفا یه چیزیه روی کاغذ. باید حتما بذاری وقتی دنیا اومد بگیری اونم حتما باید توی دفتر اسناد رسمی ثبت بشه و خب حواست باشه وکالتی نباشه که بتونه بعدا فسخش کنه. یعنی وکالت غیر قابل عزل باشه. هر چند که مردی که خیانت میکنه از خداشه بچه سربارش نباشه

بنظرم اگر قصد موندن داری تعهد بگیر که مثلا کل حقوق و درآمدش مستقیم باید بیاد توی حساب تو

حواست باشه حق طلاق نگیری چون الکیه. باید توی دفتر اسناد رسمی وکالت در طلاق با حق توکیل بگیری تا اعتبار داشته باشه

و اینکه ماشین رو همینجوری نزنه به نامت چون بعدا به عنوان هبه میتونه ازت پس بگیره. حتما قرارداد بنویسید و یه مبلغی بنویسید که انگار تو ماشین رو ازش خریدی که نتونه ازت پس بگیره. اگرم خونه داره که حتما خونه رو بگیر چون ماشین رو راحت میتونه به هر بهونه ای بعدا ببره بفروشه و چیزی دستتو نگیره

حتما با وکیل مشورت کن

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

ازش چند تا برگ سفته بگیر با امضا.

وقتی بچت ب دنیا اومد ببرش محضر حضانت بده، بعد سفته هارو بهش بده.

الان نمیشه

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰.