2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی منو می بوسه😩

| مشاهده متن کامل بحث + 5967 بازدید | 175 پست
اره اصلا مرده و ریشش. وقتی ریشارو میزنن انگاری میشن بچه 5 ساله 😂

اره مخصوصا بی بی فیسا

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو که بوسش خیس و تفیه 😨

اه دیدی😂😂😂😂من چهار سال تلاش کردم تا به شوهرم یاد دادم بوس باید خیس نباشه 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

شما ب آب پرتقال بخور تا آماده شه

باشه 😁

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
بیشتر ببینید
فقط الکی میان یه چیزی‌میگنننحالا ما ک‌شوهرداریم‌هبچی ولی بعدداین وسط یکی ک‌سنش بالایه خاستگارنداره ا ...

اونی هم حسرت میخوره ادم عاقلی نیست.

زندگی فقط،بوس و بغل نیست و زندگی هم فقط جنگ و دعوا نیست

زندگی زناشویی بالا پایین زیاد داره ی روز سر شار از عشق ی روز دیگه تلاش بر حل سوتفاهم

بگه عزیزم .ولی اینجا جاش نیست خودتون میبینین ک دختر پسر مجرد سن بالا چقدزیادن

دقیقا همینه ماواقعا حسرت میخوریم 

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
بیشتر ببینید
وای نه 😂😵‍💫 ولی باید حسابی باهاش بحث کنم😩

بابا دوست داره حتما به چیزای منفی فکر نکن اینکه اذیت میشی باهاش حرف نزن بر نگردی بهش بگی تو حتما کاری میکنی که با من اینشکلیه که من شک نکنما اصلا ذهنتو سمت چیزای بد نبر 

بگه عزیزم .ولی اینجا جاش نیست خودتون میبینین ک دختر پسر مجرد سن بالا چقدزیادن

حالا یه بوسه دیگه آبجی گلم چیز بدی نگفت بخدا اگه زندگی و سخت نگیریم خیلی شیرین میشه