2777
2789
عنوان

گوشی ال جیv10

84 بازدید | 16 پست

کی داره؟؟؟

۹۸/۱/۲۰شروع رژیم باوزن ۸۰😔وزن فعلی ۷۶        هدف اول ۷۵🔐هدف دوم۷۰🔐هدف سوم۶۵🔐هدف نهایی۶۰😄🔐اینبار حتما موفق خواهم شد💪💪پیش به سوی خوش اندام شدن👍💃💃

میشه بگین الان قیمتش تو بازار چنده؟و چطور گوشی هست؟؟

۹۸/۱/۲۰شروع رژیم باوزن ۸۰😔وزن فعلی ۷۶        هدف اول ۷۵🔐هدف دوم۷۰🔐هدف سوم۶۵🔐هدف نهایی۶۰😄🔐اینبار حتما موفق خواهم شد💪💪پیش به سوی خوش اندام شدن👍💃💃

یعنی هیچکس نداره😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این گوشی رو من همین امسال خریدم ... سه ماه پیش سی پی یوش سوخت...خیلی داغ میکرد کلا... بعد هم سوخت تمام عکسها و فیلمها هم رفت...کلا گوشی بیخودیه...بیشترین شکایت رو داره توی دادگاه بخاطر اینکه بوردش زود میسوزه

انلاینی ها بفرمایید تو دیگه دم در بده

این گوشی رو من همین امسال خریدم ... سه ماه پیش سی پی یوش سوخت...خیلی داغ میکرد کلا... بعد هم سوخت تم ...

واقعا راست میگی؟؟؟اخه خیلی تعریفش هست همه جا؟؟چند خریدی

فقط قیافه داره

پس چرا میگن گوشی رده بالایی هست و عالیه من یه هفته با شوهرم بحث کردم ک راضی شده برام بخره

واقعا راست میگی؟؟؟اخه خیلی تعریفش هست همه جا؟؟چند خریدی

منم تعریفش شنیده بودم...۵۰ روز دست نمایندگی ال جی بود که درستش کنند ولی گفتند قطعه باید از کره بیاد...اخر هم زنگ زدند و گفتند قطعه گوشی نیست یه گوشی دیگه به جاش بهتون میدیم...منم گوشی نو رو گرفتم و رفتم با سامسونگ عوض کردم

V10که عالیه حدوددوتومن شوهرم داره البته جدیدا هم ال جی جی6خریده همون 1800کلا شوهرم علاقه زیادی به ال جی داره وعاشق هنوز اولین گوشبشه که ال جی جی 2

خدایا ما را ان ده که ان به مگذار مارو به که و مه
پس چرا میگن گوشی رده بالایی هست و عالیه من یه هفته با شوهرم بحث کردم ک راضی شده برام بخره

اره جزء پرچم دارهاست یعنی...ولی اشغاله...برو تو دیجی کالا و نظرات کاربران رو بخون...۹۰ درصدشون گفتند سی پی یوش سوخت

V10که عالیه حدوددوتومن شوهرم داره البته جدیدا هم ال جی جی6خریده همون 1800کلا شوهرم علاقه زیادی به ال ...

چندوقته داره...شارژ خالی نمیکنه

2810