سلام و وقت بخیر خدمت همگی ، دختر ۳۳ ساله ای هستم که تو محل کار از همکارم خوشم میومد ، این موضوع رو من به شوخی بین چندتا همکار صمیمی گفته بودم که چون شخصیت شوخی دارم اونا هم گذاشته بودن پای شوخی ، همکار صمیمیم هر بار که من تو اتاق یا سرکار نبودم و اون آقا رو میدید از من تعریف میکرد که بیا و با فلانی آشنا شو، واقعا راضی به این کارش نبودم و به شدت از دستش دلخورم ، اون آقا به خودی خود شخصیت خودشیفته ای داره که تازگیا مغرورتر هم شده ، هرچند سعی کردم بعدش بهش بی تفاوت باشم یا کم محلی کنم ولی از یکی دیگه از همکارام شنیدم که اون آقا و دوستاش متوجه شدن که من ازش خوشم میاد ، امروز از شدت ناراحتی و گریه سرکار نرفتم و به هم اتاقیم گفتم که کارش زشت بوده و از دستش ناراحتم ، محل کارم شلوغه و میترسم همه جا پخش بشه این موضوع ، چیکار کنم؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
همینکه یه مدت کمتر باهاش حرف بزنی و جایی هست نامحسوس اونجا رو ترک کنی به شایعات پایان دادی
شبیه به اتفاقی که برای شما افتاد برای یکی از همکارام افتاد، با همین روش و اینکه توی جمع همکارای صمیمی دیگه گفت که هیچ حسی به اون آقا نداره و حرف همکارمون شایعه بوده
بعد مدتی از سر زبونا افتاد
خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادیست...