2777
2789
عنوان

هیچ وقت با همکار صمیمی نشید

228 بازدید | 15 پست

سلام و وقت بخیر خدمت همگی ، دختر ۳۳ ساله ای هستم که تو محل کار از همکارم خوشم میومد ، این موضوع رو من به شوخی بین چندتا همکار صمیمی گفته بودم که چون شخصیت شوخی دارم اونا هم گذاشته بودن پای شوخی ، همکار صمیمیم هر بار که من تو اتاق یا سرکار نبودم و اون آقا رو میدید از من تعریف میکرد که بیا و با فلانی آشنا شو، واقعا راضی به این کارش نبودم و به شدت از دستش دلخورم ، اون آقا به خودی خود شخصیت خودشیفته ای داره که تازگیا مغرورتر هم شده ، هرچند سعی کردم بعدش بهش بی تفاوت باشم یا کم محلی کنم ولی از یکی دیگه از همکارام شنیدم که اون آقا و دوستاش متوجه شدن که من ازش خوشم میاد ، امروز از شدت ناراحتی و گریه سرکار نرفتم و به هم اتاقیم گفتم که کارش زشت بوده و از دستش ناراحتم ، محل کارم شلوغه و میترسم همه جا پخش بشه این موضوع ، چیکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا برو سرکارت

به هیچکدومشون هم محل نده.و سرسنگین باش

سرتو بنداز پایین برو

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

بهتره با کسی دیگه ارتباط بگیری و اصلن مهم نباشه واست

والا خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

گلم کارشناس چی هستی ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

اینکه نری و ... نشون دهنده صحت کلامشونه 

اصلاااا به روی خودت نیار و از حد معمول با اون آقا سرد باش

دیگه هم حرف اون آقا رو نزن 

به همکارت هم بگو نیت خیرش رو برای خودش نگه داره

magic comes in pices🧚🏻‍♀️معجزه ذره ذره اتفاق می افتد💫

به نظر من توی یه مکانی که کسی نبینه 

گذری 

نه اینکه قرار مدار بذاری 

اگه دیدیش 

بگو راستی اقای فلانی 

شنیدم اینجور 

متاسفانه خبر نداشتم حرف ساختن و ...

خودتم دست بالا بگیر 

دو جمله بیشتر نگو 

اخرشم بگو بهرحال گفتم یه وقت سو تفاهم نشه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بیشتر ببینید

همینکه یه مدت کمتر باهاش حرف بزنی و جایی هست نامحسوس اونجا رو ترک‌ کنی به شایعات پایان دادی 

شبیه به اتفاقی که برای شما افتاد برای یکی از همکارام افتاد، با همین روش و‌ اینکه توی جمع همکارای صمیمی دیگه گفت که هیچ حسی به اون آقا نداره و حرف همکارمون شایعه بوده 

بعد مدتی از سر زبونا افتاد

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

اتفاقا همکارای مهربونی داری و خواستن رابطه رو جوش بدن 

کارشون خیر بوده 

اگر حسادت میکردن و بدت میگفتن و نمیزاشتن رابطه ای شکل بگیر انوقت خیلی بد میشد 

اتفاق خاصی نیوفته سرت بگیر بالا و برو سر کارت